https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Silvestrovanje v Domu starejših Gornja Radgona

31.12.2013 ob 8:30  

Tudi stanovalci Doma starejših občanov (DSO) Gornja Radgona in njihovi svojci ter prijatelji so se s  pesmijo in plesom, tik pred Silvestrovim poslovili od leta 2013.


V domu starejših, kjer skozi celo leto z različnimi prireditvami in dogodki skrbijo, da stanovalcem ni dolgočasno, je še posebej živahno bilo v mesecu decembru. Poleg medgeneracijskih delavnic, koncertov in drugih prireditev, ki so trajale ves december, so stanovalci in zaposleni skupaj z otroci iz bližnjega vrtca Manka Golarja ter iz OŠ Gornja Radgona, okraševali božično drevo.

Tradicionalnega Silvestrovanja se je udeležilo kar 160 stanovalcev ter njihovi svojci praktično iz cele Slovenije, ter drugih občanov, saj je prijetna in prisrčna zabava bila odprta za vse.

Že pred uradnim pričetkom proslave je vse prisotne pozdravil direktor, mag. Marjan Žula, ki je na kratko predstavil delo ustanove v letu 2013, hkrati pa je vsem zaželel vse dobro v novem letu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.