https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tovarno metanola v Lendavi bodo zagnali sredi leta

16.01.2014 ob 12:00  

V ponedeljek so zastopniki družbe Nafta Petrochem d.o.o., in posredniško svetovalne družbe, katere lastnik je trgovec s plinom, podjetje BGK Gas, podpisali krovno pogodbo z aneksi za zagon tovarne metanola z namenom, da jo kot delujočo in s pričakovanim učinkom prevzame nov lastnik.

S tem podpisom lahko začnejo aktivnosti za obnovo tovarne, ki naj bi jo predvidoma zagnali sredi tega leta. »S sklenjenim dogovorom dajemo jasen signal, da je Skupina Nafta Lendava vzpostavila potrebne pogoje za ponovno uspešno pridobivanje metanola v Lendavi. Ob zagonu tovarne metanola si prizadevamo za odlično sodelovanje s strateškim partnerjem, družbo BGK Gas in izkušenimi strokovnjaki družbe Nafta Petrochem, v bližnji prihodnosti pa za tesno sodelovanje z novozaposlenimi, dobavitelji in kupci metanola,« je ob tem za pomurje.si izjavil Dušan Stopar.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.01.2014 ob 12:34 PfB gost

      Kdo je v Nafti izkušem strokovnjak? B.D?

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.01.2014 ob 15:12 Mar gost

      Gost PFB V podjetju so bili veliki strokovnjaki, vendar so jih vodilni zaničevali. Pohvalno je, da se zadeva premika in s tem nekaj novih delovnih mest ter denarja za občinsko in državno blagajno.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.01.2014 ob 20:20 SILVANO gost

      V NAFTI VEČ NI STROKOVNJAKOV.TSTI ,KI SO BILI SO ALI UMRLI ,ALI PA ODŠLI IZ NAFTE.V NAFTI SO SEDAJ STROKOVNJAKOVIČI ,KI MISLIJO ,DA NEKAJ VEJO,A SO GOLI TEORETIKI BREZ PRAKSE IN NAPIHNJENI KOT KRASTAČE...... .RES SE MI SMILIJO TISTI ,KI BODO MORALI ODITI DELATI NA TOVARNO METANOLA.BOG NAJ VAS ČUVA ,PA ŠE KDO .....

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.01.2014 ob 20:34 Google gost

      Žerjav jin fejst fali v nafti...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.01.2014 ob 20:36 Struko gost

      Tudi največji strokovnjak je odšel iz Nafte- gospod Žerjav..........

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.