https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

VIDEO: Maturanti zdravstvene šole navdušili v Midget showu

Murska Sobota, 31.01.2014 ob 8:45  

Bučen aplavz so na svojem maturantskem plesu prejšnji vikend poželi tudi dijaki 4. a razreda Srednje zdravstvene šole Murska Sobota.


Ti so s posebnim plesnim vložkom navdušili sošolce in druge prisotne na maturantskem plesu. Ob zvokih Macarene, Can can-a, Moje rožice, Gangnam Style-a in drugih uspešnic je osem dijakov, ki so se prelevili v štiri pritlikavce, navdušilo in nasmejalo vse prisotne.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.01.2014 ob 10:06 19 gost

      Očitno je to zdaj gratalo popularno. Kak so ovi gimnazijci naredili, zaj še vsi ostali morejo :D

      6 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.01.2014 ob 15:17 dejan gost

      @19 lekar rejsan

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.01.2014 ob 19:31 gost gost gost

      Maturanti zdravstvene šole naj delajo tisto za koj se včijo, nej pa ka probajo biti enaki gimnazijcon. Tou nedo nikdar. Naj se spravijo v svoj rang.

      3 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2014 ob 9:44 123 gost

      Maturantski ples lahko vsakdo izvede kot ga sam želi. Fantje so se za svoj nastop potrudili in vse kar so dobili je kritika, naj se "spravijo v svoj rang?" Kakšen natanko pa je ta rang, ki loči gimnazijce od ostalih srednješolcev? Zakaj nekdo iz zdravstvene šole ne bi smel izvesti plesne točke na svojem maturantskem plesu? Žalostno, da obstajajo ljudje, ki še vedno sodijo po izobrazbi.. Po mojem mnenju bi se prav ti ljudje morali skulirati in izobraziti. Noben srednješolec ni več vreden od drugih. To, v katero srednjo šolo se vpišeš, je svobodna izbira glede na želje posameznika. Če se pa kdo vpiše v gimnazijo samo za to, da bo "več vreden" pa se naj malo zamisli nad sabo.

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.02.2014 ob 19:39 _ gost

      Vi ka kritizejrate samo na pomurci nemate dela ka ste celi den na neti ka kritizejrate..Medicinci do meli svojo delo pa dobro plačo vi pa nič .. plus toga sploh nič neje podobno gimnazijskon plesi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2015 ob 12:35 fafksdhflkjsd gost

      mij mo vsaj poklic meli pa se lejko zaposlimo po srednjoj STROKOVNOJ šoli ;) ka do pa gimnazijci nič od nič! ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.