https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Seaway kljub tisočim prijavam še vedno zbira prošnje

Puconci, 04.02.2014 ob 13:00  

Seaway je prejel že več kot tisoč prošenj, dokončni izbor kandidatov bodo opravili do konca marca.

Seaway še vedno zbira prijave kandidatov za razpisana delovna mesta nakupni referent, elektromehanik, delavec zaključnih del, strojni mehanik in mizar. Do sedaj so prejeli več kot tisoč vlog, vloge pa bodo sprejemali še do sredine februarja. Objave za delovna mesta so objavili v lokalnih časopisih in na spletnem portalu Moje delo, občina Puconci pa je svoje krajane o tem obvestila tudi v občinskem glasilu Mali rijtar, poroča Pomurje.si. Prvi krog izbora kandidatov je bil že opravljen, izbrani pa se bodo Seawayevemu kolektivu na Zgoši pridružili do konca marca. 

Odgovorni za obveščanje javnosti v družbi Seaway Matevž Pohar je zatrdil, da SGP Pomgrad opravlja svoja dela v skladu s pogodbo in aneksi. Po pridobitvi uporabnega dovoljenja bodo objekte začeli opremljati s stroji, pred tem pa morajo opraviti še tehnični pregled, ki pa naj bi se najkasneje zgodil do konca aprila.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2014 ob 15:22 Tfff gost

      tej do delali ladije pa mi nej jasno zakoj rajši ne odprejo te tovarno nekje ob morji kjer so delavci navajeni izdelovanja ladij? Na hrvaškem kjer je še bolj poceni delovna sila kot pri nas pa država ne pobira telko kot pri nas.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.02.2014 ob 22:41 prekmurje zbudi se gost

      Ne bi seaway šou iz primorske v prekmurje tovarne postavlat, če tu ne bi doubo pocejni delovne sile. Upamo samo lejko, ka s slabo plačo nedo vsaj norme pretirane. Ka delavci nedo pod velkim pritijskom teh novodobnih kapitalistov,kerim se ide samo za dobiček,delavec pa jim predtavla samo enega od stroškov, ki ga trbej čimbol zmanjšate. UPAM SAMO, KA SO MOJE SLUTNJE NAPAČNE.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.02.2014 ob 23:42 gost gost

      Na žalost so nej napačne. Vsi ka pridejo v Prekmurje tovarne postavlat, pridejo samo zaradi poceni delovne sile. Prekmurci smo slovenski kitajci. Mi pa se tak veselimo sakšoga dreka ka se k nan prileti samo zaradi toga pa zaradi državnih subvencij.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.02.2014 ob 5:19 soboški gost

      636 € neto.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.02.2014 ob 7:02 prido južni gost

      Tou de še zgodba Jasno ustrezbih kadrof nega ka so vsi v Avstriji. Na tou so nej računali. Što njin je tak pametno svetuva ka tu majo kader?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.