https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vozilo od zdaj le še za pogrebe

13.02.2014 ob 10:00  

Direktor murskosoboškega komunalnega podjetja, vpleten v nenavadno nakupovanje v Gradcu, ostaja na položaju, a mora od zdaj pogrebno vozilo uporabljati le za pogrebniške storitve.


Poročali smo, da so Lili Šiftar, ženo direktorja murskosoboške Komunale fotografirali pred nakupovalnim središčem IKEA v avstrijskem Gradcu, kako v mrliško vozilo podjetja Komunala zlaga nakupovalne vreče. Šiftar je sicer že po objavi fotografij pojasnil, da sta uslužbenca in njegova žena v Gradcu nakupovali opremo za cvetličarno, ki so jo odprli v ponedeljek.

Foto: pozareport.si

Zoper Šiftarja niso sprožili sankcij

Ko poroča RTV Slovenija, so nadzorniki murskosoboškega komunalnega podjetja obravnavali primer nenavadnega nakupovanja v graški Ikei. Prvi nadzornik Ludvik Sukič je po seji dejal, da so pregledali račune in potni nalog ter se seznanili z izjavami vpletenih. "Ko smo ta material pregledali, nismo ugotovili nobene kršitve materialnega prava," je pojasnil in dodal, da zato tudi niso predlagali strožjih sankcij zoper Šiftarja.

Vozilo le za pogrebne storitve
So pa nadzorniki sklenili, da lahko od zdaj vozilo, s katerim so nakupovali, uporabljajo zgolj za pogrebništvo, in da sorodniki zaposlenih ne smejo več ljubiteljsko sodelovati pri delu Komunale. Šiftarju pa so zaradi neetične poslovne odločitve naložili javno opravičilo. To je takoj po seji tudi storil.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2014 ob 10:14 ha ha gost

      Prvi nadzornik Ludvik Sukič ,nismo ugotovili nobene kršitve materialnega prava,ha ha pa ka ste mislili ka de pajdaš pajdaš zajebo ????Vejp je bil tudi on na otvoritvi cvetličarne in cela smetana koalicijska pa so meli čas ob obloženi mizi kakšno povedati na to temo kako bodo uredili to stvar. Slabo mi je kda vidi vse te ljudi, ka delajo, pa se norčujejo iz nas in si mislijo ka jin itak nišče nika nemre. Zadenj čas bi bil ka bi se tudi prinas zgodila Bosna pa ka bi bagro naterali .

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.02.2014 ob 10:50 gost gost

      gost ha ha,točno tak je,banda držij skuper in zato jin nihče nič nemre...

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.02.2014 ob 10:58 ges gost

      Kak san bil prepričani na začetke. Čisti PR trik, malo trbej poglednoti morebitno "sodelovanje" med komunalo pa požarreporton. Takše poceni reklame si težko zrihtaš. Pa glij v momenti kda odpejrajo cvetličarno. Naključje?

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.02.2014 ob 11:13 gh gost

      pokvarjenci skorumpirani.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.02.2014 ob 11:19 nekši gost

      Sukič, da bi trbelo v vojsko iti si nej šao, ker si kao "nori" ( za norišnico), zdaj pa nadzornik. Očitno je bilo zdravljenje uspešno :)

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.02.2014 ob 11:24 ha ha gost

      ges,pa tebi nebi v oči spadno mrtvaški avto z ms registracijo pred ikejo ?Daj lepo vas prosim,vejpa v ikejo ne odijo samo sobočanci.To je zdaj isto kak ,če bi zdaj tan stal mrtvaški avto z lj registracijo pa bi bila jankovičeva žena bi ge tudi včasi sliko pa poslo ali na pop tv ali na požarreport.... In zato smo tan ge smo ka ste pokvarjeni in odobravate takšne stvari.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.02.2014 ob 11:31 kriskros gost

      In spet se je zgodilo NIČ, s korupcijo prepojena Slovenija gre naprej. Lep zgled ste zame in še bolj za moje otroke. Tudi jaz bom v prihodnje ravnal enako, hvala.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.02.2014 ob 11:37 mlm gost

      in kako je z odvečnimi kilometri?

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.02.2014 ob 11:41 johan gost

      Kaj pa če so v Avstriji cenjše žare.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. smrt
      13.02.2014 ob 12:20 smrt

      Ka nas rejsan ma te vankrajivi Sukič in Šiftar za somare in budale ?Kak so lejko takši v nadzori ?Mogla de se zgoditi rejsan Bosna ali pa Ukrajina in te podgani potamaniti inouk za vselej .Ka Štihec je tudi odgovoren z takšin odgovorom ? Da ne pozabim Sukič je stal v prvi vrsti na otvorijtvi Cvetličarne tak kak Šiftarov oproda ali kak dvorni norček .

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.02.2014 ob 12:23 sokolova mama gost

      Verjetno prvo in edino mrtvaško vozilo uporabljeno "tudi" za šoping. Ja no pač realna slika pomurskega - slovenskega gospodarstva, edina skrb je, da je naslednji korak racionalizacije, da bodo šli v "šoping" z mrličem, če bo pot tako nanesla. Škoda...

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.02.2014 ob 12:28 kr eden gost

      Pozdravljeni! Se vidi kolikšna je foušija med ljdmi. Sigurno to tudi kdo od vas počne ali pa koristi službeni telefon v osebne namene ali bodisi kajkoli drugega. Ne bodite tako nesramni in zahrbtni. Pa eni si očitno ne znajo razložiti pojma krupcije. Nesramnost in fovšija je paita na vrhuncu med ljudmi. Tako ne bomo nikoli imeli blaginje v državi in med ljudmi. Saj blaginja vedno pride med dobr in poštene ljudi ne samo na zunaj ampak tudi znatraj. Lep pozdrav! Kr eden

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.02.2014 ob 12:41 mentor gost

      Groza ka se to dogaja, kakša morala.To vse ide v tri ...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      13.02.2014 ob 13:09 ms gost

      kr eden.......... tij ne zagovarjaj nikoga še menje pa gouči o foušiji .To je torej za tebe foušija ka nekdo odi z avtojom od našij pejnez po Avstriji plus toga laže ka službeno .Poserjen se jes na te potni nalog in Šiftarove ter Sukičove besede .Mijslijo ka smo rejsan po župi gor priplavali ?Tij pa tebi enaki ijbeki pa se jim lejko v rit potegnete .

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      13.02.2014 ob 15:03 juhuhu gost

      Z ozirom,da je na komunali edino" vsestransko vozilo", bi lahko z njim razvažali tudi pice.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      13.02.2014 ob 15:34 trobentica gost

      Aleluja...pa li skouz je vsa "sreca" naklonjena najvecjin nimakon...ojojoj...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      13.02.2014 ob 15:37 coba gost

      ...seveda nejso predlagali sankcij...ce pa je tou vse isto sra***!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      13.02.2014 ob 15:55 gost gost

      Vsi tej kreteni sds -ovi so bili več ali menje v KPJ-u pa so se izšolali v KUMROVCI pa si je vsi lipo doj poglente kakši prasci so ta šli pa kelko vekši so ven prišli šteri pa je tak radi mate kak to kažete pa si je domo žente na en keden pa te prle brez vsega kak pa do vas pridejo malo v razmislek -VOLITVE COJ IDEJO- pa lep pozdrav. NA NAŠO ALENKO TAK VSI GUČITE PA STE NJEJ PROTI KA UNA JE - me rejsan zanima če ta LILI zna tomi laflaši gumbo na prelo gor zašti - naša ALENKA TO 100 PROCENT ZNA . ALENKA tak je ožmiči ka do krf scali prle kak do v zatvor šli . NE POPUSTI

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      13.02.2014 ob 20:15 sobočanka gost

      Vej jih pa pustite že idnouk na meri, ka ste vij eni še 100 krat hujši. No to se rejsan nebi smelo zgoditi, ampak zdaj mislin, ka je čas, ka pa malo Štiheca pošinflemo.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      14.02.2014 ob 6:33 nko gost

      Ustanoviteljica občina M.Sobota z županom kot odgovornim za poslovanje občine in občinskih gospodarskih družb naj razreši nadzorni svet in naj vendar enkrat začnejo odgovarjat za svoje delo zdaj vidite kako profesor in ravnatelj uči naše otroke malo kradi nič ne delaj in lepo boš živel zakoni so pa itak samo za revne delavce in upokojence iz majhnega raste veliko pravijo zato tem pokvarjencem treba stopiti na prste enako kot v LJ kriminalisti na delo kaj čakate?

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      15.02.2014 ob 22:19 izlet gost

      zdaj je prilika ka Čarli organizira komunalni izlet,naprimer v IKEO,ka do bar vsi delavci znali ge je to,vodičko pa že itak ma teka ona priskoči na pomoč ubogim delavcem!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.