https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Nov urgentni blok za murskosoboško bolnišnico

21.02.2014 ob 10:00  

Včeraj je podjetje Medicoengineering iz Prevalj pričelo graditi urgentni center pri Splošni bolnišnici Murska Sobota. Stroški izgradnje bodo znašali 6,3 milijona evrov.


Kot poroča Vestnik je navedeno podjetje podizvajalec podjetja Gradia, d. o. o, ki ga je izbralo Ministrstvo za zdravje s ponujeno ceno 5,2 milijona evrov za izgradnjo centra. Za pridobitev posla se je med drugim potegoval tudi SGP Pomgrad, ki je za izgradnjo ponudil 5,5 milijona evrov. Pomgrad je zaradi neizbranosti zahteval revizijo postopka, vendar pritožbi niso ugodili.

 

Urgentni center naj bi bil končan marca prihodnje leto, v tem času bodo obnovili obstoječi objekt ter na južni strani internega in kirurškega bloka zgradili prizidek. Vrednost celotnega projekta je 6,3 milijona evrov, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo pa je dodelilo evropska kohezijska sredstva v višini 3,7 milijona evrov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.02.2014 ob 16:45 Kirurg gost

      Kdo bo delal v urgentnem centru?Totalna bedarija.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.02.2014 ob 18:06 bolnik gost

      Totalni bedak, ta kirurg! Ta trenutek pa nekaj sto brezposelnih zdravnikov v Sloveniji in še več ostalega osebja... temu kirurgu očitno ni do dela....

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.02.2014 ob 22:07 pacient gost

      kirurg...goni se ...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.