https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

S sanmi zavili v gozd, 11-letnica iz okolice Murske Sobote huje poškodovana

22.02.2014 ob 21:37  

V petek dopoldne se je na pohorskem smučišču Bolfenk zgodila nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve pomurski osnovnošolki. Ena je utrpela huje poškodbe.


Osnovnošolki iz okolice Murske Sobote sta med vožnjo s sanmi krenili s sankaške proge in zapeljali v gozd. Ob tem sta se prevrnili, ena od njiju pa se je med prevračanjem huje poškodovala, poročajo Slovenske novice. Vzrok, zakaj naj bi dekleti zavili s sankaške steze naj bi bila premehka snežna podlaga, zaradi katere je bila vodljivost sani izredno težka.

Policisti niso ugotovili kršitve zakonodaje, zati so zadevo zaključili s poročiloma na državno tožilstvo.

 

 

Slika je simbolična; foto: flickr.com

    Komentarji

    1. gost
      23.02.2014 ob 0:02 hrtjrjrjrjr gost

      pri shumaherju so kljub kameri potrebovali 2 tedna da so ugotavljali vzrok nesreče. Tukaj pa so brez kamer končali v eni uri. NAŠI POLICISTI SO PRAVI STROKOVNJAKI

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.02.2014 ob 13:10 sneg gost

      Ko poveš resnico ti škifi hitri pritisnejo minuse. Četudi so v nasprotju z zakoni držijo po cehovsko skupaj. In v tem je hud problem. Kot bi bili neko interesno združenje in ne državni uradniki, ki jih plačujejo davkoplačevalci. Seveda si niso ogledali kraja nesreče. So pač samo ugotovili, da zakonodaja ni bila kršena. To je za njih bistveno. Zakonodaja, kakšen sneg sme padati in ležati na tleh. Fuuuul hudo strokoven odgovor, V policijskem jeziku. Že videno. Glede dogodka pa to. Nujno potrebno bi bilo vprašati po zdravju tiste odrasle, ki so v teh vremenskih razmerah spravili otroke na Pohorje sankat.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.02.2014 ob 14:07 tralala gost

      Mislen,......., kak ste li vsi tak pametni v vseh situacij. Ne obtožujte nekaj, kar lejko čakate na sebi oz. svoji deci.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.04.2014 ob 18:17 lala gost

      jaj od moje hčerke sošolka

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.