https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Vulkanija ponovno odprla svoja vrata

Grad, 03.03.2014 ob 11:30  

Na Gradu na Goričkem je v soboto in nedeljo potekalo odprtje in začetek sezone v Vulkaniji.


Sobota je potekala v pustnem vzdušju, ponujali so krofe, v okolici se je skrivala čarovnica Eza, Olija (maskoto Vulkanije) pa so prišli pogledat tudi ptujski kurenti. Tudi nedelja je bila pestra, oba dneva so potekale delavnice za najmlajše, risanje po obrazu, otroci so lahko risali in barvali, reševali Olijeve uganke, … Zaposleni so tudi pripravili nekaj nagrad za najlepše Olijeve slike, obiskovalci pa so si lahko ogledali tudi usnjarsko hišo v neposredni bližini in se razgledali po zbirkah različnih kamnin. Oba dneva je tudi veljala posebna cena vstopnic.

Kot so povedali zaposleni, je Vulkanijo v soboto obiskalo preko 70 ljudi, še več pa naj bi jih obiskalo v nedeljo, ki je dela prost dan in si ljudje vzamejo več časa. Na ogled je bil postavljen tudi modri turistični vlakec, za katerega pa še pripravljajo primerno traso, saj želijo obiskovalcem pripraviti posebno celodnevno doživetje.

Predstavitev Vulkanije in vse informacije si lahko ogledate tukaj.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2014 ob 15:17 sobočanec gost

      vkradnoli so idejo Soboti

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. bono1
      03.03.2014 ob 16:53 bono1

      gost - sobočanec vkradnoli so idejo Soboti Navoščenost pa takša.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.03.2015 ob 8:45 hello gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.03.2015 ob 10:32 Stewen gost

      VULKANIJA - Če sem prav informiran, Gračani ideje niso "vkradnoli" Soboti,ampak so jo "preplonkali" iz Avstrije. Tam (ve kdo,kje natančno) imajo podobno "vulkanijo",vendar se na njihovo ni spravil vulkan, kot na graško. Trdim, da je vzrok požara - prekletstvo!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.