https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Dušan Gomboc novi direktor Aha Mure

05.03.2014 ob 8:18  

Damirja Končana, ki je prejšnji teden odstopil z direktorske funkcije, naj bi zamenjal dosedanji tehnični direktor Dušan Gomboc.


Kot  poroča Pomurje.si, je Gomboc svojo pot začel v Muri, nato se zaposlil pri Murinem partnerju v Nemčiji, malo pred stečajem Mure pa se vrnil v murskosoboško Muro. Tu je ostal tudi po stečaju in po lastniškem prevzemu Mure. Njegova skrb sta bili organizacija in kakovost proizvodnje. Lastnica Mure Mojca Lukančič je v njem videla primernega kandidata za direktorja, saj je na nedavni novinarski konferenci zagovarjal njene predloge.

Foto: Pomurje.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2014 ob 9:48 Jožek gost

      Verjetno bo tudi zadnji Murin direktor.

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.03.2014 ob 11:12 Balon gost

      JOJ, joj, le kaj bo on naredil v dobro delavca ? Dobro mu gre saj se je fajn poredil od takrat, ko je zacel delat v Muri.

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.03.2014 ob 11:35 gost gost

      pa kaj bo gomboc-cek vred spravljal .če pa je že se dogovorjeno z Državo ,saj Lukančičeva že ima mesto v Državnem parlamentu. samo še prosjačijo,da bo za dolgi rok imela in njej nebo treba delat,saj v ozadju je pa itak njen neki soprog , ki samo navodila daje in črpa denar iz Slovenske Blagajne, ona pa imam umetne Solze ,ko da nje je žal za Muro, saj ona ni pustila tu svojega znanja niti 0,1 5% GOMBOC JE PA ITAK N STROKOVNJAKIČ, MURO LAHKO REŠI LE PUTIN

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.03.2014 ob 11:56 razočarani gost

      Zakaj pred leti niso pustili, da bi Muro prevzel Joc Pecečnik, ki ima res denar in znanje in se mu res lahko s pravo besedo reče podjetnik. To je največja napaka Mure, da ni Pecečnik prevzel Mure. V Ljubljani bi s svojim denarjem prenovil stadion za Bežigradom, pa mu ne dovolijo, res sramota. Res kdo je bil proti Pecečniku, da prevzame Muro. Vse kaj je dobro, so proti.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.03.2014 ob 12:44 razočarana nad ljudmi gost

      Joj, prav smešno je da nekaj govorite na pamet. Gost_Balon..srčno upam, da imaš tudi ti kakšen kg več kot si ga imel pred leti. Groza od ljudi ste eni. Faušija na prvem mestu in potem vse drugo. Jaz pa upam, da se bo dokazal in pokazal vsem tistim, ki ste proti, da dela v korist človeka in ne le v svojo korist.Navsezadnje ima tudi on družino in ve kako je. In ja, do tega položaja je prišel z izkušnjami in ne z vezami kot nekateri..Lp vsem

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.03.2014 ob 13:19 GOMBOC gost

      Tukaj pri nas , nima nobeden takih izkušenj , da bi lahko vodil tako firmo . Tile prisklednjeki , so se dodobra naučili , od svojih predhodnih porednežev , kako se dela , krade,manipulira itd ...pa zato nikomur ni potrebno odgovarjat in mu je figo mar , za tukaj zaposlene . Tele ( STROKOVNJAKE ) , je potrebno TAKOJ vse natirati in od zunaj pripeljati takega, ki bo obvladoval naloge in pravila za uspešno delo ,ki je edino garant , za obstanek te firme !

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.03.2014 ob 13:36 ..... gost

      kartastrofa od lidi; groza od lidi ste....nesramni prekmurci kak vedno do zdaj...sram vas bilo. Vsi keri tu gor sinfate predvidevan ka ste taksi luzeri ka smrdi kraj od vas; se posebej ti nad meno, poleg toga ste pa valda brez sluzbe in se zaradi vasih osebnih frustracij spravlate se na tiste, ki so dejansko sposobni in scejo resiti ter popraviti skodo kera je bila storjena....vedno so drugi krivi zato ka ste vi pac nej uspesni in ka nikdar iz sebe nejste nic naredili...sram vas bilo se enkrat. Namesto ka bi stopili skup tudi ce je to prek ene bedne in manipulativne strani...zalostno

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.03.2014 ob 13:42 ...... gost

      sicer pa ti pametnjakovic, koga od zunaj bi ti prpelo? najboksa odlocitev je vedno do,aci strokovnjak za domace podjetje, keri najbole pozna situacijo in keri pozna lidij in njihovo situacijo ter taksi ka de se boril za svoje lidij. So bili v zadnjih par letaj razlicni t.i. strokovnjaki kerin je bil interes samo denar in cisto nic drugoga aja pa masne odpravnine no pa smo palik pri denari:) Ce je sto priskeldnik si to ti, keri valda se zivi pri svoji mamici...

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.03.2014 ob 14:53 gost gost

      gomboc huber in kampanija ustanovitelji slamnatih podjetij vmuri ,zato pa več kak pol delavcuv ne dobij odpravnin z stečajne mase zdaj šče pa edni morajo odvetnike plačati za nagrado je pa zdaj direktor sramota

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.03.2014 ob 14:57 gost gost

      g. dušan gomboc lejko vas je sram ka ste prekmurec ka domači narod podjebavlete

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      05.03.2014 ob 15:05 .... gost

      Gost gost tebe je lejko sran ka te more prekmurska zemla gor drzati, smrdljive zamazani!!! Za taksne pokvarjence kak si ti neman drugih besed lenoba lenobasta! Logicno ka iz stecajne mase nejde odpravnin izplacati ce je pa pogodba tak napisana, preden povejs se kakso blesarijo preveri stvari! Svasta trpi prekmurje...zato pa smo ge smo...sicer pa idiota prepricavati v nasprotno je misija nemogoce....

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      05.03.2014 ob 15:26 bubek gost

      gost-gost... bolje, da si tiho, ker nimaš pojma!lahko te je sram, da pišeš take blesarije. Kot pravi rek.. vsak bo še obžaloval slabe besede, ki jih je izrekel drugemu ali o drugemu. lp

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      05.03.2014 ob 15:38 tiger gost

      Gost@ tij si en navadni gnoj od keroga smrdij vse kraj izmeček kaj modruvleš resan te je mati mogla najti v šumi in verjetno so te mankiji gor shranili da si taki izmeček kaj bo pa te pingvin ali kak se mu reče nar.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      05.03.2014 ob 16:37 smrkci gost

      Mure nebo rešil niti bog,naj manj pa gomboc.Glavni krivci so vsi poslanci,menedžerji,sodniki,odvetniki itd....da muro dokončno zaprejo.Nam navadnim smrtnikom so itak vse pokradli in še bodo kradli,ker smo si sami krivi zato,kaj delajo z nami,ker se neupamo postaviti zasebe da bi imeli tisto,kar nam pripada.Svoboda in delo narodu smrt tajkunom.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      05.03.2014 ob 17:20 .... gost

      tiger naslednji kraj keroga moreš obiskati je Ormož:) Pa brez zamere...hahaha nej čuda ka ma prekmurje takšen status kak ga ma, če pa tak prizadeti folk živi tan:) Grooooza:)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      05.03.2014 ob 17:30 tiger gost

      Gost@ a res a ti boš prvi v vrsti ker boš zastavo nosil in bova skup v ormoži v sobi ha ha kako bo nama lepo.Tega goboca pa bova imela za svetovalca bo nama družbo delo a neda.Vreden neje nič ker če bi biu kaj sposoben ga nebi iz nemčije stirali toti pngvinček bo stečaj rešo s čim z gnilim jedrom ki ga je usanovo.To zdravo jedro je celo gnilo kot ti gost ahaha ha ha.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      05.03.2014 ob 17:34 gost gost

      moren van povedati ka večina vas sploj nevej ko gouči. ges san meu tou srečo pa san slaba tri lejta delo z g. Gombocon za mene in tiste ka ga ne pozneta ne gučte blesarije. tou ka direktor pravi ka trbej 100% delati to je nej zajebancija. zajebancija je tou ka tisti ka gučijo kak je g. Gomboc zajebavle so pre uvedbo skupinske norme lejko delali 120% pa nej na kavo odili pa mrzlo malico gemali ka so lejko šli nazaj čimprle delat zaj taisti pa nemrejo več 80% fkup spraviti. Mislin ka so tzej najbole glasni.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      05.03.2014 ob 17:47 panonski mornar gost

      vedno znova in znova se pojavi negdo, ki bo rešil muro, enkrat domači človek ( murec,hubert,gomboc), enkrat strokovnjak izven pomurja (polesnik, starman,kumperščak,.......) pa vsi pravijo ka do rešili podjetje, pa ka morejo vsi malo potrpeti pa de te boukše, nišče pa ne vidi bogega delavca, ki trepeta vsak mesec za plačo in da bo imel plačane prispevke ( ta trenutek jim baje manjka 1 leto delavne dobe), Prekmurci, kaj takega se v Ljubljani sigurno ne bi dogajalo. Pa naj negdo pravi ka je prekmurec nej potrpežljiv narod!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      05.03.2014 ob 17:50 ..... gost

      Prleški tiger tebi pa oprosti nega več pomoči:) Zdaj pa horuk v gostilno na en špricer, ka do možgančki vsaj malo zalaufali:)Zafrustriranec nesposoben ...Sploj se ne čudin ka takšni komenatari padajo na pomurci, ker vas je 90% nepismenih! Drugo ne vejte kak vužgati računalnik, se s težavo priklopiti na internet in vtipkati eno stran kero poznate, te pa črke samo letijo, pameti pa na žalost nega več nič:)

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      05.03.2014 ob 17:50 lajči gost

      GOST.. resan nemrejo skup spraviti več kot 80 procentou ker so sami starčeki izčrpani.Tistih 40 procen se pa lehko raztrga pa nebojo mogli narediti več.Lehko se pa šopirijo ti pisarniški lenuhi kolko naj delajo.Sram te je lahko da somarije pišeš seljak.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      05.03.2014 ob 17:56 .... gost

      panonski mornar saj pa vsi vemo kaj in kdo je Morec:) Zaradi toga človeka ljudje trpijo in ne zaradi odločitev novejšega vodstva! Zapomni si to

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      05.03.2014 ob 17:59 tiger gost

      A pol gost.... greva v ormož bo nama lepo bova hopa cupa počela joj kako bo nama lepo in pisat me naučiš in brat pa kako pomagat gomboci da reši muro.Hej mogoče bo pa prišo svizec in zavije dursou dog v folijo in bo mura dalje lafala joj nama pa bo lepo ha ha .

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      05.03.2014 ob 18:08 .... gost

      Jzos zmoto san se:) Pa ti si že tan:) oprosti

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      05.03.2014 ob 18:15 panonski mornar gost

      Spoštovani Gomboc je bil pred leti že enkrat direktor enega obrata v muri ( ženska oblačila), takrat so direktorji vodili vsak svoj obrat, imel je odprte roke da vodi obrat kakor želi, žal je obrat, ki ga je vodil vedno posloval najslabše.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      05.03.2014 ob 18:19 .... gost

      Za takšne kretenske, nevoščljive in debilne izjave je edino zdravilo ignor:) No pa ti ga podarjam mornarček, pa pazi ka se ti ladja ne potopi;)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      05.03.2014 ob 18:28 tiger gost

      Jaj se samo tebej cakamo ki hodis ..gost ajde odi ze gomboc je tu pa svizec ze zavije dursov doug .Hej mater si prtisjeni kmetavzar kje bo ti pa kdo kaj zrihto ce pa bo ta mura laufala se pa nekje najdeva gost na spricari.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      05.03.2014 ob 19:29 kazanova gost

      gost....... mas prav vsi znamo sto je bil Morec. Direktor, ki si je nastavo zenske na velkih polozajih, seveda tiste ki so spadnole pod njega. Zato je trbelo puno znanja in sposobnosti, to nemre vsaksi

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      05.03.2014 ob 21:32 joco gost

      ŠTO JE TA GOMBOC ----zna štoj,Ka je mogoče to tisti smotani žmigavec.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      05.03.2014 ob 21:49 xyz gost

      joco.... daj se v ogledalo pogledni,ka ti je paktrejger dol spadno pa maš luft v glavi.......svašta

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      06.03.2014 ob 8:00 istina gost

      Gomboc je strokovnjak in delaven. Zdi se mi da nit ini pokvarjen, kot vsi prejšnji direktorji. Problem je le vtem da je prišel nekaj let prepozno.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      06.03.2014 ob 8:10 neistina gost

      Ja misli si, tej je ne za to.i.Nika se ti ne zdi.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. ebiga
      06.03.2014 ob 8:22 ebiga

      Muro nemre rejšiti niti sv.Peter,nej pa en Gomboc. Je že bul direktor v enom Murinom obrati pa je mol najslabše poslovne uspehe med direktori. Nato je pa odišal v Nemčijo za direktora pa še tan zapravo Westmur,keri je prvo muro spravo v dolgi in nato še v stečaj.Dejansko pa delan v Muri že 30 let.Pa vijdin ,ka majo vsi direktori roki obrnjene k sebi.Delavec pa mora samo delati pa tul biti za 540 evrov,če nej pa si tak včasi nalisti za odpoved.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      06.03.2014 ob 9:16 gost gost

      škoda kadelaš v muri tak dugo,,,v westmure je bil horvat.....rejsan si en bandi

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      06.03.2014 ob 10:14 rolka gost

      Ebiga...ka misles ka si edini ka delas za 540e.?..malo se izobrazi prvo pa te guci neksa dejstva..ž alostno ka delaš 30let tan pa nimaš pojma ka se dogaja...najlezje si je neka zmislite pa te dale tirate svoje..lejko si srecen ka mas placo pa ka delas..dosta nas je ka nika nigi ne dobimo. ..doklec mas zdrave noge pa roke se ne buni, ce si pa taksni vseved pa daj odpoved pa ide drugan!seveda ka podjetji ne uspe, ce ma taksne delavce ka samo proti se tirajo..namesto ka bi skup drzale kda trbej..skoda besed

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      06.03.2014 ob 13:45 gost gost

      znate ka vi si muraši ex pa pa nej ex,do zdaj se van še nej niti en direktor vido,kakši koli je bil, zato se ne čudim ka se van tudi ta ne vidi,,,,sicer pa, tan ste ka delate. Ka se sploj bunite, ve ste pa do zdaj sako plačo dobili, malice mate tople, več vrst, kelko se čuje, pa se van itak ne vidijo,,,vrag van naj ugodi.Tan ste vidli kak delajo rudari pa delavci v gradbeništve in na cestaj, na mrazi,v praje, deži v vročini,,,,vi ste pa li na toplon pa siti pa še cajt mate šinfate se povprek,,pa kak je prejšnji komentar ,,nemate samo muraaaaši slabih plač,pa ne odpuščajo sami vidite po tv, samo Vas.NEJSTE SAMO VI BOUGI. Tej časi so mijnili da ste se z učitelc norca delali ka ste večje plače meli kak one,,,,zaj pa pijtajte tiste vodilne ka so zajeb...

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      06.03.2014 ob 13:51 pipi gost

      Največ so pa krivi tisti ka so vas v štrajk napelali-----3000 lidij se je dalo 5 delavcon napelati,,,zaj pa to mate,,pa ka ste s ten napravili ,številni so ostali brez dela,vi pa se še itak bunite,pa norca se povprek delate...dobri si bojte,pa spoštuvlite drug drugega, pa bo

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      07.03.2014 ob 20:59 ZETOR gost

      Muro lejko rejse samo PUTEN...ce zapre JANSO....MATOS je pa lejko varnosnik....ka de ga bresplacno cuvo......

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      29.03.2014 ob 13:24 marjetka123 gost

      jebiite se vsi, moj pes me jebe.Vi pa iščete rešitev za izgubljeno, sploh ne veste, da je ta mož prej bil striper.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      29.03.2014 ob 13:25 mirci gost

      kua gej to za enouga kretena žepa zaj? resno mislite ka de vas ej rejšo zaj? vejpa tej je še vekše lopov kak ove vsi, on de vse pokradno ka je ostalo.kelko ges znan je tej moške pleso v nočnon bare!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.