https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Deklica se je zagozdila v gugalnici

17.03.2014 ob 7:45  

Včeraj okoli šeste ure popoldan se je v Križavcih pri Ljutomeru na igralih v bližini osnovne šole deklica zagozdila v gugalnici iz gume.

Deklico so iz gugalnice rešili še preden so intervenirali gasilci, ki so poškodovanega otroka predali v oskrbo ljutomerskim reševalcem.

Foto: www.sxc.hu

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2014 ob 13:41 ne morš verjet gost

      Nekoč ko smo bili še otroci smo se tisočkrat kje zagozdili, padli, odrgnili, kotalili, kaj polomili, raztrgali... In NIKOLI nihče ni klical gasilcev ali rešilca, kot sedaj rečejo NMP. Sploh nam kaj takega na misel ni prišlo. Vedeli smo, da se gasilce kliče ko je ogenj in rešilec ko je nekoga že pol manjkalo. Plastenk nismo poznali in vode nismo tovorili s seboj. Ko smo prišli domov smo se za nazaj napili vode. Če smo vmes slučajno kje pri kakšni hiši prosili za vodo so nam mogoče dali kak star pisker iz katerega nas je vseh 8, 10 ali 12 pilo. Večino pa direktno iz pipe ali vmes na dlan. Kolena smo imeli redno odrgnjena in je včasih kri tekla v potokih. Pa se s tem sploh nismo obremenjevali. Doma za večino dogodivščin še povedali nismo. Seveda tudi starši niso bili z nami da bi nas držali za rokice. TV in računalnika nismo poznali. V vasi sploh ni bilo telefona. Brez vse današnje navlake. Razmišljali in delovali smo naravno in spontano. Po zdravi kmečki pameti. Bilo je čudovito.

      18 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.03.2014 ob 14:56 gost gost

      Starši so deklico iz gugalnica spravljali skoraj eno uro, nakar so videli da ne bo šlo, so klicali na 112. Malo pred prihodom gasilcev je bila deklica (poškodovana) izven gume, s tem da so morali gumo prerezati.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.03.2014 ob 19:02 slovenec gost

      Tak direndaj je bil včeraj,da sem mislil ,da je najmanj 10 mrtvih.Policaji,gasilci,reševalci.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.