https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dobrovnik: Organizirali posvet o delovanju občinskih uprav Slovenije

Dobrovnik, 22.03.2014 ob 8:00  

Občina Dobrovnik je gostila posvet z naslovom Delovanje skupnih občinskih uprav v Sloveniji. S posvetom, ki je bil že sedmi zapovrstjo so ponudili občinam ter  skupnim občinskim upravam priložnost za strokovno izmenjavo mnenj in svojih izkušenj.


Svoje prispevke so predstavili strokovnjaki, predstavniki občin in skupnih občinskih uprav. Posvet so organizirali: Združenja občin Slovenije, Skupnosti občin Slovenije, Združenja mestnih občin Slovenije, Občina Dobrovnik in Ministrstva za notranje zadeve. Dogodek je bil odprt tudi za vse, ki jih tovrstna tematika zanima.

Ob začetku so vse prisotne pozdravili: Marjan Kardinar, župan Občine Dobrovnik, Ana Car, predsednica Madžarske samoupravne narodnostne skupnosti Občine Dobrovnik, Vera Ratko, predstavnica romske skupnosti  Občine Dobrovnik termag. Renata Zatler, državna sekretarka Ministrstva za notranje zadeve.

Med drugim so razpravljali o sledečih temah, pomembnih za delovanje občinskih uprav: mobilna pisarna kot pripomoček za učinkovitejše delo inšpektorja – od vizije do realnosti; vzpostavitev informacijske podpore sofinanciranja skupnega opravljanja posameznih nalog občinskih uprav; medobčinsko sodelovanje - med učinkovitostjo in demokratičnostjo upravljanja, pokrivanje področja za mladino v okviru skupnih občinskih uprav.

Po posvetu, na katerem so bili navzoči udeleženci iz vse Slovenije, so se le-ti podali na pokušino bograča, na ogled Ocean Orchids v Dobrovniku ter k izviru sv. Vida ob Bukovniškem jezeru.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2014 ob 8:26 Charlie gost

      Nič na temo, kako zmanjšati občinske uprave, poenostavljanje postopkov, ... Je bil dan sploh kakšen predlog na to temo?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.03.2014 ob 10:26 hren tomo gost

      lejko pa ti pametnjakovič daš predlog.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.03.2014 ob 11:48 ratko gost

      za eno leto jih itak pol nede.Što de to potratnost mel.Virant de zrikto.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.03.2014 ob 11:53 JOCO gost

      po slikah , se vijdi , da je bilo DOLGOČASNO IN BREZVEZNO !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.