https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Igor Magdič prevzema vodenje Term 3000

Moravske Toplice, 27.03.2014 ob 16:00  

Igor Magdič dosedadnji izvršni direktor Zdravilišča Radenci in Term Lendava, sedaj prevzema vodenje Term 3000 – Moravske Toplice. Ključna naloga Igorja Magdiča kot izvršnega direktorja vseh treh destinacij bo povezovanje destinacij, nadzor operativnega dela direktorjev hotelov na posamičnih destinacijah in prenos dobrih praks med destinacijami, so sporočili iz Sava Turizem.


Na delovnem mestu direktor hotelov Term 3000 ostaja dosedanji direktor hotelov Janez Pušnik, ki je od Ivanke Ajlec, dosedanje izvršne direktorice prevzel operativni del nalog.

V Sava Turizem pravijo, da se tako organiziranost delovanja družbe izvaja v skladu z začrtanimi smernicami strategije družbe: "Z organizacijskega vidika je združitev prej samostojnih družb v enotno družbo Sava Turizem prinesla tudi nekatere spremembe. S ciljem izkoriščanja sinergij posameznih družb so bile s pripojitvijo združene splošne podporne službe (področje financ, računovodstva, prodaje in marketinga, nabave, kadrov, IT, investicij in vzdrževanja, področje prava in kakovosti)."

Kot dodajajo, je s tem bilo razbremenjeno vsakdanje delo izvršnih direktorjev destinacij s ciljem intenzivnejšega osredotočanja na osnovno dejavnost, dviga kakovosti storitev ter dobro sodelovanje z lokalnim okoljem.


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.03.2014 ob 16:18 Pamet gost

      Ka si ti nouri - pa ge so rudijo taki geniji, ka su sposobni na treh mestih opravljati direktorska mesta. Tou je kak v zdravstvu, ka doktori ordiniraja naenkrat v treh bolnišnicah-Ljubljana, Maribor, M.Sobota. Na konci pa telku spokradnejo ka vse vrag zeme!

      21 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.03.2014 ob 16:22 1 gost

      gost-pamet: malo si pogledni življenjepis človeka in njegove uspehe

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.03.2014 ob 16:28 Mr Jack gost

      Njegov daleč največji uspeh je bil, gdaj je bil spiker na nogometnih tekmah Nk Nafte, ko so še igrali v prvi ligi. Takega enkratneg napovedalca, niso imeli niti pri sloviti Barceloni in Bajernu. Tudi v upravnem odboru Nk Nafte se je več kot odlično izkazal glede financ. V podrobnosti o tem raje ne bom šel, ker bo potem moj komentar izbrisan.

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.03.2014 ob 17:42 Mirko gost

      Ne me hecat, da je sposoben biti izvršni direktor kar na treh destinacijah, čeprav je specifika dela na vseh destinacijah različna.Ž

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.03.2014 ob 18:06 Marko gost

      Saj res on bo samo izvršni direktor, izvrševal bo naloge Ljubljanskih gospodov in jih posredoval operativi na destinacijah, kjer bo raja črnčila za minimalno plačilo, dobički bodo pa šli v Ljubljano.Sprašujem vas dragi gospodje iz Ljubljane, kaj pa investicije in tekoče vzdrževanje, da bi lahko ustvarjali še večjie dohodke in cenovna politika, a se vam ne zdi da se prepoceni prodaja predvsem nastanitev.Pa zadovoljen delavec, zakaj neki mu je zginil nasmeh iz obraza, to se sprašuje marsikdo, mogoče je pa preslabo plačan in vedno ta neka napetost, kaj se bo spet zgodilo, ah nič dobrega. Te že nekajletne spremembe in negotovost so močno zarezale v samozavest pridnega in poslušnega pomurskega delevca, to se prijaznemu in nasmejanemu turističnemu delavcu nebi smelo zgoditi.

      21 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.03.2014 ob 18:29 istina gost

      Moravce sta zajebala Bencik in Maček. Ka je ostalo pametnega je uničo prodana duša Plemenitaš. Zdaj se pa nastavljajo direktorji, ki Moravce le izčrpavajo. Bojim se, da bo tako vse do propada.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.03.2014 ob 18:54 gost gost

      Tako imamo lepa zdravilišča in pridne navadne ljudi, ki garajo za minimalca, kaj tuji gosti zelo cenijo in se vračajo nazaj. Največji problem naših zdravilšč so nesposobni vodilni kadri, ki dobesedno uničujejo malega človeka.

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.03.2014 ob 19:29 kodila gost

      Ej, lidje. Ka pa Magdič more ? Un je srečen, ka ma slüjžbo, san pa nemre nikaj. Bojin se pa, ka san spadne tak doj, kak su drüjgi. Gda ga več nedo nücali. Ovak pa je dober dečko.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.03.2014 ob 20:29 bulshit gost

      Gda je Magdič bil pri Nafti te so eni dobro slujžili.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.03.2014 ob 21:07 sss gost

      V savi so rabili kužeka, in so ga dobili...Magdič je prava odločitev....upam da majo v vsaki destinaciji ZLATOROG

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.03.2014 ob 21:53 gost gost

      Ne da bi zagovarjal Savo in žabare, ampak delavci v Savi vsaj dobivajo plačo na datum in plačane vse prispevke. Je pa dejstvo, da se bo z odhodom Ajleceve prenehalo ustrahovanje delavcev, da izgubijo službo. Moram pa omeniti še članek, ki je bil napisan zelo pristransko in v korist odstavljeni direktorici na naslovni strani prejšnje številke Vestnika, ko pa je ravno ona odpuščala pridne prekmurske delavce pa o tem v Vestniku ni bilo pisano oziroma le v krajšem odstavku na sredini časopisa. Glede Magdiča pa pustimo odprte možnosti in naj pokaže česa je sposoben, saj je vendarle v dejavnosti turizem do zdaj dokazal, da dela uspešno.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.03.2014 ob 22:02 Sonja gost

      Sava rabi človeka, katerega bo lahko v doglednem času spet zamenjala in bo do takrat pridno in poslušno delal po njenih navodilih, da bodo lahko brez večjih ovir izčrpavali kot oni pravijo destinacije.Terme 3000 so bile pred časom še ugledne in razvijajoče se toplice in poglejte kaj je zdaj - firma je razbita, saj ne veš več kdo za koga tam dela. Ena velika žalost.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      27.03.2014 ob 22:10 vija-vaja-Ivanka ven gost

      Pa saj je Sava nastavila domačega človeka, torej se v Vestniku krepko motijo, ko zagovarjajo prejšnjo direktorico in opravičujejo njeno slovo - beri nesposobnost, samo zaradi tega, ker je "domači človek". Torej Ajlečeva le ni bila prava za vodenje strateško pomembnega domačega podjetja. Zagotovo bo Magdič uspešnejši pri vodenju vseh 3 firm, kakor je bila ona le pri eni, torej so raje temu "domačemu človeku" zaupali tretje podjetje, kakor Ajlečevi samo eno. Magdič je tudi čustveno inteligenten, kar prejšnja strahovalka Ajlečeva - do naših - domačih ljudi, ni. Sramota!!!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      27.03.2014 ob 22:21 Rocker gost

      Že rimski cesarji so dejali, da dajte ljudstvu kruha in iger pa se je šla še Ajlečeva z dogodki, ki pa niso obrodili ne kruha in ne zabave. Pri veliko opevanih koncertih je človek dobil občutek, da zabavajo zaposlene, tak malo nas je obiskalo Sidarto. Skupine Tabu, nekajkrat preložili, na koncu odpovedali. Vau.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      28.03.2014 ob 6:29 Kemp kavbojke gost

      Ajlecova je dobila to kar si je zaslužila. Ta možača ni delala drugo kot ustrahovala in grozila delavcem. Naj se sam spomni kako je začela v Moravcaj.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.