https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na Cankovi podjetje Niros pripravilo 3. hišni sejem

Cankova, 30.03.2014 ob 13:00  

Od petka pa vse do nedelje v podjetju Niros na Cankovi poteka 3. hišni sejem z več kot 20 razstavljavci.


Podjetja se predstavljajo s svojimi izdelki, od plastičnih posod, vodometov pa vse do kaminov in čudovitih stopniščnih ograj.

V soboto je sočasno ob sejmu potekala še kmečka tržnica z domačimi izdelki.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.03.2014 ob 21:50 senje gost

      Ka Janči si že pravo Đoužiji fala ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.04.2014 ob 21:01 Stewen gost

      PREKMURSKI SEJEM - Sicer v notici ni zapisano, koliko ljudi si je ogledalo Hišni sejem na Cankovi, domnevam pa, da veliko. Sam sicer nisem šel, ker sem se bal, da bi mi kdo očital, ker da nisem šel zaradi sejma, ampak brezplačnega prigrizka. Nedvomno je tudi to, da so "častili", pritegnilo ljudi. Sem pa slišal brkatega cankovskega župana, ki je ugotavljal, da je sejem presegel pridevnik "hišni". To pa verjamem! - Pomurci oz. Prekmurci le nismo nevedneži, ampak so med nami pravi podjetniki, ki imajo ideje in si upajo iti v biznis. Direktor Nirosa je seveda med njimi.To, kar je pokazal (izdelki in poslovni prostori ter oprema), ni padlo iz neba (tudi tega ni podedoval kot cankovski zet), ampak je s sodelavci ustvaril. Prava ideja! Moja ideja, o kateri sem v tej rubrilki že pisal, pa je NUJNOST prekmurskega oz.pomurskega gospodarskega sejma, ki bi moral biti v Murski Soboti, da bi tako postala sejemsko mesto ne le po Trezinem in Miklošovem senji. Treba je korak naprej. To, kar je zapisano v katalogu pomurskega gospodarstva (in še več) je treba prikazati na "licu mesta" (kraju samem). Sicer pa je nekoč v MS že bil obrtni sejem, zato je treba zadevo nadgraditi! - Od spoštovanih kolegov, ki se oglašate v tej rubriki, pričakujem, da se razpišete o ideji. Bog plati!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.