https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Proteusovi zlati priznanji za Gimnazijo Murska Sobota

04.04.2014 ob 8:45  

22. marca 2014 je v Mariboru, na Fakulteti za naravoslovje in matematiko, potekalo državno tekmovanje iz biologije za Proteusovo nagrado.


Tema tekmovanja za prve in druge letnike je bila Nočni letalci, vprašanja za tretje in četrte letnike pa so se nanašala na snov iz biologije v vseh štirih letnikih gimnazijskega programa.

Dijaki Gimnazije Murska Sobota so bili zelo uspešni, saj so prejeli 2 zlati priznanji in šest srebrnih priznanj. Zlato priznanje sta prejela Žiga Barbarič in Dorotea Gašpar, srebrno priznanje pa so prejeli Dominik Ficko, Luka Benkovič, Iva Horvat, Anja Oleksy, Matjaž Malok in Žan Vrhovski. Bronasto priznanje je  prejelo še 23 dijakov in dijakinj.

Dobitnika zlatih priznanj Žiga Barbarič in Dorotea Gašpar

Žiga Barbarič, dijak 4. letnika GMS, bo vabljen tudi za izbor olimpijske ekipe.

Vir: arhiv GMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2014 ob 9:42 Gost gost

      Čestitke, naj se razvija naravoslovje, biološka znanost in odnos prebivalstva do okolja v + smeri!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.