https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Otoku ljubezni obeležili svetovni dan zdravja

Ižakovci, 07.04.2014 ob 10:15  

Včeraj so v Ižakovcih obeležili svetovni dan zdravja. V sklopu slednjega so pripravili pester program, ki je bil tematsko obarvan z različnimi aktivnostmi povezanimi z zdravjem in zdravim načinom življenja.


Slavnostna govornika na prireditvi sta bila župan Občine Beltinci dr. Matej Gomboši in prof. dr. Ivan Eržen, direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Nastopili so malčki iz vrtca »Mlinček« Ižakovci s plesno točko ter folklorna skupina »Veseli Marki« iz Osnovne šole Beltinci. Pod vodstvom fizioterapevtke Metke Vlaj iz Splošne bolnice Murska Sobota pa so potekale telovadne vaje.

Ob prireditvenem prostoru so bile postavljene stojnice, na katerih je bilo gradivo z zdravstveno vzgojno vsebino. Udeleženci pa so si lahko izmerili še krvi tlak. Na ogled je bil postavljen tudi model debelega črevesja, skupaj s stojnico, na kateri so bile na voljo informacije v zvezi s programom SVIT.

Veliko udeležencev se je tudi odločilo in se organizirano odpravilo na prireditveni prostor na Otoku ljubezni, in sicer s kolesi ali pa kar peš. Častni pokrovitelj dogodka je bil Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2014 ob 10:58 krofaš gost

      ..........ka norejjo pa se nekaj delajo z tejmi svetovnimi dnevami tog pa ovoga pa tistoga .venda so mislili ka si bleke napunijo vej za drüjgo so nej šli .

      17 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.04.2014 ob 11:44 upokojenka-udeleženka gost

      zelo lepa in pohvalna prireditev

      9 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.04.2014 ob 15:46 vinko megla gost

      Ja rejsan je bijla lejpa prireditev.Samo lekaj bole slabo so jeli pa pilij kšenki.Tou je bu problem vejpa te stare so pa nategnoli.Da so tan odili pa jim obečavali vse fele nazadnje so pa šli domou z dugimi nosami pa lačni pa žedni.Tak ka drugo leto do lekaj koze tan meli.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.04.2014 ob 17:14 büjraš gost

      lejko bi se v mojo rijtno črejvo potegnoli nej v tou plastično

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.04.2014 ob 17:28 babica majda gost

      A je res v ljudeh toliko hudobije, da samo kritizirajo, žalijo se norčujejo? A ste pomislili na ljudi, ki so zadevo izpeljali, vložili tedne dela zato, da je zadeva stekla kot je treba?

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.04.2014 ob 17:30 babica majda gost

      A je res v ljudeh toliko hudobije, da samo kritizirajo, žalijo se norčujejo? A ste pomislili na ljudi, ki so zadevo izpeljali, vložili tedne dela zato, da je zadeva stekla kot je treba?

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.04.2014 ob 13:20 FAFLEK gost

      DRAGA BABICA M A J D A : KOLILO DELA , JE BILO POTREBNO VLOŽITI V TOLE ZADEVO , DA JE STEKLA ? ? ? PA KOLIKO LJUDI ??? PA VSI ZASTONJ ? ???????? Samo , dobra promocija , pa se ljudje radi udeležijo takih prireditev , posebno še v nedeljo in ob takem lepem vremenu .... Ali ste bili kje zraven , pri taki prireditvi ???

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.04.2014 ob 16:32 ms gost

      babica majda ......... daj napijši što pa kak in z čim je trpel pa notri vložo ves tröjd ?Ka je pa te trbelo kaj postavlati ,kopati ali ka ?Daj ne motaj brezi veze nekaj ka je nej istina

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.