https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Milica Makoter - kriva ali nedolžna?

30.11.2010 ob 10:49  

Danes bo v zaporu na Dobu novinarka Večera in penologinja Damijana Žišt predstavila novo knjigo z naslovom Kriva ali nedolžna – prava resnica o Milici Makoter. 

V knjigi naj bi Bojan Žalik, ki je bil obsojen umora Janka Makoterja (moža Milice Makoter) in prestaja 30 letno zaporno kazen, javno spregovoril o tem, kdo naj bi naročil in izvedel umor Janka Makoterja.

Foto: RTV SLO

Milica Makoter je bila pred tremi leti po osem let trajajočem postopku oproščena vseh obtožb v zvezi z domnevnim naročilom umora njenega moža.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. nina85
      30.11.2010 ob 13:48 nina85

      Jaz še vseeno menim da je nedolžna, če pa je bila kriva pa si je njen mož to zagotov zaslužil!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. read
      30.11.2010 ob 14:01 read

      @nina kak se lejko nešče zasluže smrt? tau je isto, kak če be midva hodela, pa be te pač jez svado pa be se jez zdaj zaslužo smrt? nej, nihče si ne zasluže ka njeme druge odloča o življenje ale smrte!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.