https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Bodoncih pozivajo k dobrodelnosti za poplavljena območja

Bodonci, 19.05.2014 ob 8:30  

Tudi na območju Prekmurja - GORIČKO so se odločili za prostovoljno humanitarno zbiranje prispevkov za prizadeta poplavljena območja Hrvaško, Srbije in BIH.


Zbiranje bo potekalo v Gasilskem domu BODONCI (Občina Puconci) od ponedeljka 19. maja do vključno četrtka 22. maja od 10.00 do 17.00 ure.

Zbira se zapakirano, nepokvarljivo hrano in pijačo, oblačila (povpraševanje je predvsem po spodnjem perilu in nogavicah), odeje, posteljnino, obutev, sveče, svetilke, hrano za dojenčke (kašice, adaptirano mleko), plenice (za otroke in odrasle), vlažilne robčke, toaletni papir, ustekleničeno vodo, razkužila, čistila, belila, paprinati robčki in brisače, vrečke za smeti, gumijaste rokavice, krtače, gobice, hrana za živali.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Zbrani izdelki bomo nato predani Rdečemu križu MS, ki jih bo posredoval na prizadeta območja.

Za več informacij naj se  ljudje iz tega območja obrnejo na telefonsko številko 051 645 777 (Mirjana).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2014 ob 13:31 piko gost

      Srbi nas toužijo ka so izbrisani hrvatje pa z NLB varčevalci in naj jim pomagamo alo ???

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.