https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Trend caffe-ju potekal drugi del akcije za pomoč Erazmu

24.05.2014 ob 10:00  

V Trend caffe-ju v Gornji Radgoni se je včeraj odvijal drugi del akcije  »Od ljudi za ljudi, brez oblasti«, s katero je Radgončan Denis Bezjak pričel zbirati sredstva za Erazma Avelama.


Denisa Bezjaka se je zelo dotaknila zgodba Erazma Avelama, ki zaradi hipoksije ob porodu potrebuje nadaljnje terapije, zato je skupaj s svojo prijateljico Ines Mulec pričel organizirati dobrodelne akcije, na katerih so zbirali denar, s katerim bo Erazem lahko nadaljeval terapije, sredstva bodo namenili tudi za nakup aparata Denas.

Po končanem kolesarskem podvigu iz Gornje Radgone v Trbovlje, je včeraj v Trend caffe-ju v Gornji Radgoni potekal glasbeno-plesni program, kjer so že drugič zbirali denar za Erazma.

Akciji se je pridružila tudi Andreja Zrnič, strokovna delavka v športu, ki bo 30. maja pripravila dobrodelni trening funkcionalne vadbe. Več si lahko preberete na spodnji povezavi:

https://www.facebook.com/events/1488688891347677/?ref_newsfeed_story_type=regular

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.