https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Humanitarna akcija OK Panvite Pomgrada se je uspešno zaključila

27.05.2014 ob 11:30  

Kot posledica močnega deževja v zadnjih nekaj tednih, so prebivalce Srbije ter Bosne in Hercegovine, prizadele najhujše poplave v zadnjih desetletjih, zato so se v Športnem klubu Pomurje deset  (OK Panvita Pomgrad)  na pobudo njihovega igralca  Dejana Pelemiša odločili, da pomagajo po svojih najboljših močeh. 

 

V začetku prejšnjega tedna se je tako začela akcija zbiranja materialne pomoči in je potekala vse do sobote. V tem času se je zbralo 5039,10 kilogramov raznega materiala. Kamion z omenjenim materialom so pretekli vikend natovorili in se je včeraj zjutraj v spremstvu Dejana Pelemiša odpravil na pot proti Zvorniku (okraj Orašje), kjer bodo zbrano pomoč predali RDEČEMU KRIŽU v Zvorniku.

Ob tej priložnosti bi se OK Panvita Pomgrad rad zahvalil vsem ljudem dobre volje, sponzorjem, donatorjem, prostovoljcem, rdečemu križu Murska Sobota, vsem trem zbirnim mestom, kateri so odstopili svoje prostore, v glavnem vsem, ki so na kakršen koli način pomagali pri tej akciji in dodali, da se s tem njihova akcija zaključuje in dobiva svoj namen za katerega so jo začeli.

Pri tem so dobro sodelovali na treh lokacijah oziroma zbirališčih in sicer s Binkoštno cerkvijo – Murska Sobota, Društvom Labda Beltinci – LABDA BEACH CENTER in ORTOMAR(Dosor) – Radenci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.