https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Družine so se zbrale v soboškem parku na družinskem pikniku

Murska Sobota, 01.06.2014 ob 11:09  

Včeraj je v soboškem parku potekala tradicionalna družinska prireditev, ki vsako leto meseca maja na zelenico pred gradom privabi družine z manjšimi otroci. Organizatorji že nekaj let nimajo sreče z vremenom. Letos sicer ni deževalo, je pa nestalno vreme odvrnilo nekatere družine, da bi si razgrnili odejo in iz košar vzeli pripravljene stvari za piknik.

Piknik si je skušalo narediti le par družin, ostali pa so se, medtem ko so otroci uživali v raznovrstni ponudbi ustvarjalnih delavnic, uredili po svoje, povečini s klepetom z znanci in prijatelji. Ponudba za otroke je bila tudi letos precej pestra: od poslikave obraza in nohtov, do ustvarjalnih delavnic, frčoparka, zabavnega poligona, do lova na taborniški zaklad, pihanja milnih balonov, zabave, presenečenj, igre itd.

Na začetku pa so se s plesnimi in glasbenimi nastopi predstavili otroci iz vrtcev, osnovnih šol in glasbene šole iz Murske Sobote in okolice. Otroci so si lahko ogledali tudi predstavo Polonin klobuk, za konec pa se jim je pridružila še Miša Zečević s pesmimi za otroke s svojega novega albuma.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Avtorica: Ksenija Glažar

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.