https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sektorske vaje sektorja Puconci

Bokrači, 04.06.2014 ob 9:00  

PGD Bokrači je v nedeljo organiziralo sektorske igre sektorja Puconci, kamor spada 8 vasi: Puconci, Brezovci, Predanovci, Vaneča, Gorica, Šalamenci, Dolina in Bokrači.


Tekmovalo je 19 ekip (3 ekipe pionirjev, 1 enota pionirk, 4 ekipe mladincev, 8 ekip članov A, 1 ekipa članic B ter 2 ekipi članov B).

Pionirji in pionirke so tekmovali v vaji z vedrovko, v štafeti in v vaji razvrščanja, mladinci so se pomerili v vaji z motorno brizgalno, v štafeti in v vaji razvrščanja, člani in članice pa v vaji z motorno brizgalno, vaji raznoternosti in v vaji razvrščanja.

Prve štiri ekipe v vsaki kategoriji so se uvrstile na občinsko tekmovanje, ki bo potekalo 29.6. v Poznanovcih.

Člani pa so dodatno tekmovali v vaji z motorno brizgalno tudi za prehodni pokal sektorja Puconci. Za eno leto dobi pokal tista ekipa, ki v tem tekmovanju zmaga, če pa ista ekipa zmaga v tej kategoriji trikrat, pokal preide v njeno trajno last, sektor pa nabavi nov pokal. V nedeljo je zmagala ekipa članov PGD Brezovci, ki ima tako poleg PGD Predanovci že dve zmagi. Naslednje sektorske igre sektorja Puconci bodo tako napete, saj se bo odločilo, ali bo pokal prešel v trajno last ene od obeh ekip z dvema zmagama ali pa bo presenetila katera druga ekipa.

Rezultati:

- Pionirji: enota Brezovci, enota Vaneča, enota Puconci

- Pionirke: enota Puconci

- Mladinci: enota Gorica, enota Šalamenci, enota Vaneča, enota Puconci

- Člani A: enota Predanovci, enota Šalamenci, enota Brezovci, enota Dolina

- Članice B: enota Vaneča

- Člani B: enota Puconci, enota Gorica

Prehodni pokal sektorja Puconci:

  1. PGD Brezovci
  2. PGD Predanovci
  3. PGD Vaneča

 

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.