https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otroci na zaključni prireditvi vrtca Beltinci zbirali pike

Beltinci, 06.06.2014 ob 8:00  

Na igrišču vrtca v Beltincih je potekala zaključna prireditev vrtca, ki so jo poimenovali "Lonček na pike". Na prireditvi so se zbrali otroci, njihovi starši in vzgojiteljice, ki so skozi zabavno igro zbirali pike ter se borili za pikasto nagrado. Koordinatorka omenjene prireditve je bila Sonja Serec.


Otroci in njihovi starši so se na zaključni prireditvi vrtca "Lonček na pike" udeleževali različnih dejavnosti, ki so potekale v večih kotičkih ter sledili navodilom, ki so jih dobili ob vhodu na igrišče vrtca. Na igrišču vrtca je bilo na 11-ih lokacijah postavljenih 11 pikasto zabavnih kotičkov, med katerimi so otroci prehajali ter jih tudi sami izbirali. Dejavnost v vsakem kotičku je trajala 10 minut.

 

Ko so otroci zaslišali glasbo, so imeli 4 minute časa, da so zamenjali kotiček ter ponovno pričeli z dejavnostmi, ko je glasba utihnila. Če je bila v enem kotičku velika gneča, so si izbrali dugega ter se vrnili vanj kasneje. Po navodilih je vsak otrok moral obiskati 4 kotičke, v vsakem kotičku pa je bil nagrajen z rdečo piko, ki so jo vzgojiteljice narisale na roko. Ko je otrok zbral vsaj 4 pike, si je njegova družina zaslužila pikasto nagrado. V posebnem kotičku pred vhodom na igrišče, imenovanem "Lonček na pike" pa so si lahko izdelali čisto pravi lonček na pike, ki so ga lahko odnesli tudi domov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.06.2014 ob 11:29 mačo gost

      MAMICE , VZGOJITELJICE IN BABICE, Vse ste super in seksi !!! g . ravnateljica pa najbole !

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.06.2014 ob 10:51 mačo gost

      DENZY, TIJ SI KONJ IN ZELO PRIZADET!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.