https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Sprejem odličnjakov pri županu v Občini Križevci

Križevci, 18.06.2014 ob 10:30  

Župan občine Križevci mag. Branko Belec je v sejni sobi občine Križevci pripravil sprejem za učence OŠ Križevci, ki so zaključili osnovno šolanje in se lahko pohvalijo z odličnim uspehom v vseh letih. Teh je letos pet.


Odličnega uspeha se tako veselijo Aneja Štuhec, Medeja Kuhanec, Lora Gržin, Jaka Godec in Tim Štuhec, ki je poleg odličnega uspeha dosegel še zlato priznanje iz logike. Sprejema pri županu se je udeležila tudi osmošolka Klara Dragović, ki je osvojila zlato Cankarjevo priznanje. Odličnjaki so v spomin na odličen uspeh v šoli prejeli spominske kipce, zlata nagrajenca pa knjižni nagradi.

Sprejema so se udeležili tudi ravnateljica šole Lidija Koroša ter mentorici Renata Kovačič in Božena Kurbos ter podžupan občine Križevci Bogomir Gaberc.

V svojem nagovoru je mag. Branko Belec poudaril, kako pomembno je znanje za življenje in izrazil zadovoljstvo nad uspehi učencev ter jim zaželel, da bi tudi pri nadaljnjem šolanju bili tako uspešni kot doslej ter da bi s svojim znanjem nekoč prispevali k razvoju domačega kraja.

V imenu odličnjakov se je za sprejem zahvalila ravnateljica Lidija Koroša, ki je poudarila, da je bilo sodelovanje šole z občino vedno dobro, še posebej pa je poudarila, da na občini znajo ceniti delo in dosežke šole. Ob pogostitvi so se odličnjaki sproščeno pogovarjali predvsem o dolgih brezskrbnih počitnicah.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.