https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

194 tisoč evrov za boljše delovanje pomurskih nevladnih organizacij

06.12.2010 ob 1:29  

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje nadaljuje z izvajanjem projekta Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja, saj so bili uspešni s projektnim predlogom na Javnem razpisu za spodbujanje razvoja nevladnih organizacij in civilnega dialoga za obdobje za obdobje naslednjih dveh let.

Projekt je v prvi vrsti namenjen razvoju in delovanju nevladnega sektorja v Pomurju, kar pomeni, da so prioritetne ciljne skupine nevladne organizacije na območju Pomurja.

Skupni stroški za izvedbo aktivnosti projekta predstavljajo dobrih 194.000 evrov in so 100-odstotno financirani iz javnih sredstev iz Evropskega socialnega sklada preko Ministrstva za javno upravo. Projekt traja od 1.11.2010 do 31.10.2012.

Projekt je razdeljen na pet temeljih aktivnosti: Zagovorništvo in civilni dialog, zagotavljanje servisne podpore nevladnim organizacijam, krepitev vloge mreže NVO v okolju, skupne akcije /  iniciative NVO z namenom ozaveščanja posebnih ciljnih skupin - medijev in gospodarstva o pomenu NVO sektorja, vodenje projekta, informiranje in obveščanje javnosti.

Nevladne organizacije, pozor!

Tako bodo nevladnim organizacijam (društvom, zasebnim zavodom in ustanovam) še naprej nudili brezplačne podporne storitve, kot so: informiranje o razpisih, dogodkih, novicah, usposabljanjih in drugih relevantnih vsebinah za uspešnejše delovanje v NVO, računovodsko svetovanje, pravno svetovanje, davčno in finančno svetovanje, pomoč pri pripravi zaključnih računov, projektno svetovanje, IKT podpora (vzpostavitev spletnih strani), pomoč pri promociji (brezplačne videostrani, promocijske tv oddaje, objave na spletni strani), usposabljanja, izobraževanja in delavnice, ki so povezane z delovanjem v nevladnih organizacijah, itd.

Kot pravijo v LRF za Pomurje s tem želijo prispevati k hitrejšemu in kakovostnejšemu razvoju nevladnega sektorja v pomurski regiji.

Več o LRF Pomurje najdete na www.lrf-pomurje.si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. lepi
      06.12.2010 ob 13:25 lepi

      Sicer je v Slovenije nevladno sektor redno v k... in upan ka do se te pejnaze resno koristno ponucale.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.