https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Polani je dišalo po paprikašu

Polana, 23.06.2014 ob 7:15  

V Polani pri Murski Soboti, na dvorišči Lovenjakovega dvora, je v soboto potekalo tekmovanje v kuhanju paprikaša. Letos je bil zmagovalni piščančji.

oglas

Sedaj že tradicionalnega tekmovanja v kuhanju paprikaša se je letos v Polani udeležilo kar 19 ekip, ki so prišle s tem razlogom v Prekmurje tudi iz Litije. Tekmovalci so od organizatorjev prejeli enake sestavine, tudi začimbe, odločili pa so se lahko za pripravo piščančjega, svinjskega ali ribjega, ki se vse bolj uveljavlja. Pri delu jih je spremljala in ocenjevala komisija v sestavi Branko Časar, Majda Mogu (gostinka iz Maribora) in Dušan Gobec (šef kuhinje hotelov HIT iz Kranjske Gore).  Za najboljšega so ocenili piščančji paprikaš ekipe Pirata, ki sta jo sestavljala Miran Žohar in Janez Sraka.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.06.2014 ob 11:11 mimi gost

      Najbo.. kuhar. je vsekakor na sliki 13 . Jebati jo !

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2014 ob 13:57 ms gost

      rüjgo nega kak sakše leto bogračijade ,pörkijade,gulažijadi langašijade krompirjade in ka še vse škoda pijsanja .v sakšoj vesi stalno nekše küjanje brezvezno drügo pa ne vejjo nika napraviti .

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.06.2014 ob 15:53 vinko megla gost

      ms„ prav mas tou so se tej seljaki nikaj zmislili in tou se zdaj tak po selaj dela pa kuja tej lakotnjaki pa lepo odijo ksenki zrejt pa lokat se samo pijtan ce odi tudi tan inspekcija sanitarna preverjat tou jesti ali pa tudi ona ksenki zre no koncno pa se vijdi sami kmetje seljacki so tan pri tenjeraj.mimi„ja bi jij trbelo v pogaco malo legvara nafilati ta je lekaj z lentija ka joj mesou disij,

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.06.2014 ob 11:49 kure gost

        Če je štoj vekši kmet kak si ti se naj doj strli veze nemaš pa nika brez veze nakladaš vsakši naj ide ta ge me je lepo ne boš valjda tij primitivec določo što de kama šao idioti bi se seposedi vmešavali zato smo tak daleč prišli zato nemaš nikše pravice drugome določati ka de delo pa valjda si nej JANŠA

        1 8 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.06.2014 ob 10:04 ms gost

      Vinko pajdaš vijdiš v sakšoj vesi se küja .Zdaj de že pa ge kakša SALAMIJADA pa do lejko lakotnjaki geli za šenki .Ja v Varžeji še bo küjanje KISILE JUHE v Odroncaj (cuzekovcaj )tam pa küjanje ajdinske kaše .Vsako leto isto sranje vö vseh vaseh

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.