https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Kampuš sprejel najuspešnejše devetošolce v Občini Gornja Radgona

Gornja Radgona, 27.06.2014 ob 14:52  

Župan Občine Gornja Radgona Anton Kampuš je sprejel najuspešnejše učence vseh šol v občini Gornja Radgona, ki so v šolskem letu nadvse uspešno zaključili devetletno osnovno šolanje in so dosegali posebne uspehe. Poleg učencev so se sprejema udeležili njihovi starši, nagrajene učiteljice in učitelji in ravnateljici ter ravnatelji vseh šol v občini.

Sprejem je bil izveden v Osnovni šoli Gornja Radgona, Prežihova ulica 1, Gornja Radgona, katere zaposleni in njihovi učenci so pripravili lep spremljajoči program.  

Župan je podelil pohvale in knjižne nagrade devetnajstim učenkam in učencem, za uspešno delo pa se je zahvalil tudi določenim učiteljem in učiteljicam iz osnovnih šol v občini Gornja Radgona in vsem ravnateljem šol.

Seznam pohvaljenih učenk in učencev:  

Osnovna šola Gornja Radgona
1.    LAURA ČEH
2.    URBAN DRESLER
3.    TINKARA FRANGEŽ
4.    KARIN FRIDAU
5.    ALJAŽ HAJDINJAK
6.    ŽIGA HOLC
7.    MELANI KOLBL
8.    NIKA MARINIČ
9.    MATIC MARKOVIČ
10.    LAURA MÜLER
11.    SARA ŠADL
12.    MITJA ŠTRAKL
13.    ŽAN VRBNJAK
14.    MIŠA ŽNIDARIČ



Osnovna šola dr. Antona Trstenjaka Negova
1.    SAMANTHA ORGOLIČ
2.    SAMANTA JURŠNIK
3.    KATARINA KLEMENČIČ
4.    KAJA ADANIČ
5.    LIZA-MARIE VALENTAN

Glasbena šola Gornja Radgona
1.    SAMANTHA ORGOLIČ


    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.