https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Zabavne in šaljive veške igre v Gančanih

Gančani, 06.07.2014 ob 15:15  

Društvo za trajnostni razvoj Perika je v soboto v Gančanih pripravilo zabavne igre polne smeha, ki se jih je udeležilo 8 ekip.  Letos so se najboljše odrezali ekipa Pijandure.


Perikarji, ki v Gančanih z veseljem in zabavo prirejajo razne dogodke ter skrbijo za trajnostni razvoj podeželja in okolice, so v soboto pripravili že tretje veške igre. Na tekmovanje se je prijavilo 8 ekip, ki so se na ŠRC Gančani pomerile v drvečih taligah ali prevažanju vode v samokolnici, streljanju s štuplinovo frečo, skakanju z vrečo, še posebej veliko smeha pa je bilo pri slepem prenašanju vode in spretnosti igri vrtoglav z vrtenjem okrog palice in nato prenašanju vode v lončku.

Letos so se tekmovanja udeležile naslednje ekipe: PGD Gančani 1 in PGD Gančani 2, TD Sodar, Zmajovih 5, VKITŠD Bakovci, Divji tigri Črenšovci, Pijandure in Pinkava. Zmagovalci so s  skupno 31 točkami postali Pijandure, ki so zmagovalci že tri leta zapored. Za nagrado so prejeli prehodni pokal.  Druga je bila ekipa PGD 2, ki se je izkazala z iznajdljivostjo, tretji pa so bili Pinkava. Kljub točkovanju iger je bil namen prireditve druženje in zabava.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2014 ob 18:49 böltinci gost

      Lagvašje se delajo noure bole kak so ha,ha,hooooooooooooo lagef

      2 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. bimbo
      07.07.2014 ob 12:09 bimbo

      Zanimivo,zakoj se nemre več komentirati na temo http://www.pomurec.com/vsebina/24851/FOTO:_Goricko_norelo_v_Motovilcih_-_zabava_z_Nedo_Ukraden_in_Weekend_bandom mogoče zaradi pretepa ? Nebi radi ka se izve ,što je sodeloval v pretepu ???

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.