https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

VIDEO: KŠL vabi: Odi na fagyi

Lendava, 16.07.2014 ob 7:10  

Klub študentov Lendava, tudi letošnje poletje svojih članov in tudi tistih, ki to niso, ni pustil na cedilu. Klub, ki spada med aktivnejše študentske klube pri nas, je namreč včeraj pričel z akcijo “Odi na fagyi”, kar pomeni Pridi na sladoled! Akcija je potekala že v preteklih letih in naletela na dober odziv, da pa bi le-ta bil še večji, so posneli promocijski video.


Kot igralci so pri nastanku videa sodelovali Leon Novak, Peti Paller in Matevž Gabor. Sodelovala sta tudi dijaka DSŠ Lendava, Simon Vuk in Peter Bernad, ki sta poskrbela za kamero in montažo.

In kaj dejansko ponuja akcija “Odi na fagyi”?  Kot pravijo v klubu, je to že njihova tradicionalna akcija, ki omogoča subvencionirano kepico sladoleda: dijakom, študentom, kot tudi tistim ki to (več) niso! Tako boste v času trajanja akcije z bonom prejeli kepico sladoleda po polovični ceni. V akcijo pa so organizatorji vključili znane lendavske slaščičarne: Vienna, Pod gradom, dogovorjajo pa se tudi z Neđojem.

Foto: Lendavainfo.com

Bone za poletno sladoledno osvežitev pa prejmejo obiskovalci Mladinsko-kulturnega inkubatorja Mansarda v Lendavi in na prireditvah, ki jih organizira Klub Študentov Lendava.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.