https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Pojasnilo Upravnega odbora ZTK Beltinci o imenovanju Horvatove

Beltinci, 18.07.2014 ob 15:15  

Na zahtevek Upravnega odbora ZTK Beltinci objavljamo sledeče pojasnilo v zvezi z imenovanjem Elice Horvat kot ponovne direktorice, ki ga je posredoval predsednik Upravnega odbora ZTK Beltinci dr. Nikolay Szepessy:


Razpis za delovno mesto direktorja javnega zavoda ZTK Beltinci (v nadaljevanju: zavod) je bil izveden pravilno in v skladu z zakonodajo, veljavnimi akti  ter predpisi. Občinski svet Občine Beltinci je sprejel odlok o ustanovitvi zavoda in podal soglasje k statutu zavoda in aktu o notranji organizaciji in sistemizaciji delovnih mest s katalogom delovnih mest z opisi del in nalog. V skladu z akti zavoda in zakonodajo je bil izveden tudi razpis za direktorja zavoda.

Foto: beltinci.net

Upravni odbor zavoda odločno zanika trditve Bojana Vereša o zavajanju direktorice in prilagajanju razpisnih pogojev. Sedemčlanski upravni odbor zavoda je kot pristojni organ med tremi prejetimi vlogami za delovno mesto direktorja zavoda s 6 ZA in 1 PROTI (Bojan Vereš) izbral Elo Horvat in jo predlagal občinskemu svetu Občine Beltinci v imenovanje.

Zoper neresnične trditve in zaradi zavajanja javnosti člana upravnega odbora zavoda Bojana Vereša pa bo upravni odbor zavoda ukrepal v skladu s svojimi pristojnostmi.

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2014 ob 18:03 Beltinčanka gost

      Super! Se pridružujem!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.