https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na Open Smile Jam-u kuhali tudi palinko

Petišovci, 19.07.2014 ob 9:00  

Že minulo nedeljo se je s prihodom sodelujočih v tabor, pričel Open Smile Jam v Petišovcih. Poleg koncertnega dogajanja pa se čez dan predstavljajo društva ter potekajo razne delavnice – izdelovanje keramike, glasbene delavnice, kuhanje palinke. Danes popoldne pa bodo med drugim potekale vodne igre gasilcev ter nastop tamburašev HKD.


Mi smo v tabor pokukali na petkovo popoldne, ko so še izpopolnjevali tabor, prvi dogodki ter koncerti pa so bili že za njimi. Nekateri nastopajoči glasbeniki so počivali v senci ter se tako hladili in pripravljali na večerni nastop. Ogledali pa smo si tudi kuhanje palinke v kotlu, v organizaciji Turističnega društva Dolina. Pri njih pa je bilo moč poskusiti tudi kakšen štamprl.

Svet mladih Lendave pa je predstavil Sovo - permakulturni vrt, ki so ga zasadili v središču Lendave pred Gederjevo hišo.

Na prizorišču je tudi razstava, kdor želi pa lahko igra na Jam odru, saj so organizatorji poskrbeli za instrumente. Nocoj pa se obeta koncert skupin Kome3dija, Jean Toussaint ter Siti Hlapci.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija