https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru so zombiji zaplesali četvorko

Ljutomer, 20.07.2014 ob 9:30  

Zadnji dan Grossmannovega festivala je bil v znamenju številnih zombijev. Že v petek je v mestu potekala zombi zumba, ki je bila namenjena rekreaciji in zdravi zabavi. V soboto pa je sledil beg zombijev okrog Glavnega trga in zombi četvorka.


 

V soboto popoldne pa so se zombiji zbrali na Glavnem trgu, kjer so podirali rekord v Zombi četvorki s plesnimi pari v cvetu razpadanja in begom okoli trga. Maskiranje udeležencev Zombi četvorke so spremljali zvoki madžarske skupine Yellow Spots Marching Deluxe. Po begu okrog trga so podeli najboljšim, najlepšim in posebnim zombijem nagrade. Na Glavnem trgu je potekala še Subkulturna tržnica, ki je nudila pestro ponudbo novih in rabljenih gramofonskih plošč, CD-jev, DVD-jev, knjig, stripov, filmskih plakatov in unikatnih umetniških izdelkov.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.07.2014 ob 14:39 pomurec gost

      Štajarci glij tak odijo tüdi v normalnon svejti nej se jim trbej maskejrati so že tak kak zombiji na trenutke .Ha,ha,

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.07.2014 ob 13:45 gost

        bi bilo zanimivo znati koliko je bilo med maskiranimi tudi prekmurcev, ki tako številno oblegajo GFM sicer pa kako bilahko bilo v Sloveniji boljše,če iz ljudi veje sama nestrpnost, sovraštvo , hudobija , škodoželjčnost in gledanje kako bi samo nekoga užalili in prizadeli.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.07.2014 ob 17:30 prekmurka gost

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.07.2014 ob 10:04 fungar gost

      ki pa je mali obsojenec funghi?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.