https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Alojz Ropoša našel nenavadno veliko prašnico

22.07.2014 ob 8:00  

Strastni gobar Alojz Ropoša od Grada je v tamkajšnjem gozdu našel nenavadno veliko gobo. Med gobarjenjem je namreč naletel na 1,25 kilogramov težko prašnico (Lycoperdon).


Velika prašnica je navadno užitna goba belkaste in rjavkaste barve, brez klobuka.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2014 ob 22:11 čakboris gost

      Neje mala.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.07.2014 ob 6:11 jimi gost

      mi smo jo že večkrat najdli pa je tehtala po 3 ali 4 kile pa dvakrat večja je bila, pa se nismo dali v časopis. Za take gluposti rabite papir, dajte objavite kaj bolj pametnega.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.07.2014 ob 8:43 Šefla gost

      Rajši tou prešten kak pa pa gluposti ka so se cigani med sebof ribali.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.