https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pomurci so se pomerili v oranju

Črnci, 03.08.2014 ob 12:05  

V Črncih pri Apačah je potekalo regijsko tekmovanje oračev Prekmurja in Prlekije v oranju. Na polju, ki je bilo pripravljeno za tekmovanje, se je zbralo približno 20 tekmovalcev. Organizatorji pa so dobro poskrbeli za pijačo in jedačo. 


 

Rezultati tekmovanja sledijo ...

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2014 ob 17:25 vinko megla gost

      Jezus kak je zdaj toü zanimijvo ka so z traktorami orali kmetovje pa cakali ksenki jesti in pijaco.Vejpa zakoj ste nej napravili tekmovanje v oranji z kravami seljacki kmetovje he he vas je sran ka nevejte z kravami delati ha ali jih pa sploj nemate ka stare lidij izkoriscate zavolo subvencij in ksenki lokanja pa zrejtja na vej tak vas kmete je naj lezej prepoznati po tej debelij blekaj ka van tak slabo ide zatoü se malo ne razpokate od lakotnjarstva seljaki.

      2 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2014 ob 18:39 prekmurec gost

      nej te sran, ka tak gučiš? Od ge se jemlete, što vas je včil tak premišlavati... Praf sran me je, ka živin med vami....

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.08.2014 ob 18:54 vinko megla gost

      prekmurec„„ vorvlen ka te je sran vijdin ka si se prepozno kak seljacki kmet na socustujem se z taboj vijdim ka ti je zmetno ka izkoriscavles lidij in mas verjetno debeli blek od zrejtja pa lokanja na tuji racun to pomeni da ste vsi velki kmetovje kak kukavice da se zaglozdijte v tuje njive.Mater vam milo subvencije pa izkoriscavanje starij lidij dal bi vam jez po grbi seronje kmetavzarske seljacke-

      1 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.08.2014 ob 20:41 KMET gost

      vinko megl„„ JE RES DA MI KMETJE IMAMO BEBELE TREBUHE KER IMAMO KAJ ZA JEST TI SIROMACEK PA VERJETNO NIMAS.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.08.2014 ob 8:21 Oljkar gost

      Što je tej Grobnik?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.08.2014 ob 10:11 nekdo gost

      @vinko megla: 1. na tem tekmovanje nihče nikoga ne izkoriščavlje, prej majo tekmovalci stroške (prevoz traktorja do kraja, oranje, nafta,...) 2. nagrada pa je na konce samo eno priznanje pa pokal nite za nafto ne dobijo (sama se odeležim tekmovanja ker brat orje pa nema bleka tak za vednost) 3. što še gnes den orje z kravame????? 4. nej so vsi kmetje debale in če so ka ma zdaj tau vejze, saj se hrano same priskrbijo, 5. subvencije? se se pito kelko tbej na njivo vložite ka sploj kaj zrastej????? 6. nej lepše ka obdelujejo njive kak pa be zaraščuvale?? mislen prlej kak daš takšen komentar premisle malo nej pa trbej včasik vse doj popluvate ker drage moj od kmeta živejš, če njega nebe bilo ti nebe mel nika za geste pa če je kmet velke ale male

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.08.2014 ob 12:46 vinko megla gost

      nekdo@ lepo si napijsala ali napijso gorički pojeb dosta točki i djal,djala izkoriščavanje starejšij lidi šteri nemrejo več delati njiv je taka.1..subvencije vlečete in se bogatite.2.. ten siromačekon davlete za najemnino jako malo 30 evr od hektara.3.. si zračunaj kelko si znoro toga človeka pa če moreš mirno spati.4..vsi kmetje so debeli šteri tak norijo lidij in kradnejo državo kak lasnijka zemle.5..se pijtan kak lejko dobijš sobvencije pa odaš pridelek plus toga maš sobvencjonerano nafto 80 posto in te ka si vložo v njivo ha tij pametnjakovič ..nekdo..premisli tij malo ge se gor prosiš pa noriš lidij se pa tudi pijtan če te sobvencije okinejo če boš tudi te delau zemlo seljak kmetavzarski.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.08.2014 ob 17:25 nekdo gost

      vinko megla: daj ne glumi lepo te prosen!!!! ka be rajše ka na teh njivah ka jih tej velke kmetje obdelujejo plevel raso pa grmovje??? naj dela če ma veselje, mejne čista malo ne mote, če leko zakoj nej. daj prosen te što je pa še od subvencij bogate rato? ges ne poznan nikoga. ker maš da kole inšpekcijo kera vse prevere kama pejnaze idejo in ka maš na njive oz. če maš tau na njive ka se dejansko na začetke leta dal gor da se vlago za subvencije. da boš vido kakšno letalo ka bole nizko leti tej slikajo zemljo in če ne paše vse kak trbej te včasik na drujge den inšpektor na vrata trka. ges ne noren nikoga ker neman zemlje, moje starše pa tude nemajo nika v najeme oz. smo že neka dale vkraj ka naj delajo drujge kere ščejo in ne prosemo za zemljo nika ker same znamo kelko trbej vložite ka maš kvaliteten pridelek in smo vesele ka nihšče dela ka nan nej trbej mulčate. ta slovenska fušija....ČE BE FUŠIJA GOREJLA SLOVENIJE PA TEJBE VEČ NEBE BILO! . fauš se lidan ka meter pred sebov ne videš. če misleš ka kmete tak lepo ide ajmo kujpe traktor, pluge, zeme zemljo v najem ale jo pa kujpe pa mo vidle kakšnoga mnenja boš te. da odaš pridelek se leko komaj stroške pokriješ ka se na njivo gor vrgo in redko što ma te še plus. vide se te ka se iz toga nite malo ne razmeš. ges praven što ma veselje naj dela, vsak dela tisto ka njeme paše in ga veseli, tvoje veselje je očitno pluvanje po lidaj keren se leko zavališ ka maš vsake den neka na talere oz. ka leko baute kujpeš

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.