https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Štrk Si prvič na Pomurskem poletnem festivalu

Velika Polana, 04.08.2014 ob 8:00  

Prvi dan Pomurskega poletnega festivala je bil čas tudi za novo atrakcijo - Štrk Si. Pet ekip se je v treh igrah pomerilo za privlačno nagrado - 1000€, ki jih je domov odnesla ekipa Polanski Pücki.

Tekmovanje Štrk Si je na PPF-ju potekalo letos prvič. Vsaka izmed ekip (letos se jih je prijavilo pet) je morala imeti svojega štrka, ki je moral biti oblečeni v kostum štrka. Ekipo so sestavljali štirje člani - tekmovalec štrk in trije pomočniki. Ekipe Jenamena, Vrtnarji, Žabarji, Polanski Pücki in PGD Žižki so se pomerili v treh disciplinah: let iz gnezda v gnezdo, lov na žabe in prinašanje otrok. Organizatorji želijo s tem tekmovanjem obenem tudi opozoriti in ozavestiti ljudi o pomenu štorklje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.08.2014 ob 10:49 krofaš gost

      z grablami pa so nej tekmüvali .ha,ha kak so somare vö oblekli ka si nori

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.08.2014 ob 13:32 gomiličar gost

      Rejsan nišče se nej v grable oblejkel .Istina pravi nimacje so se vü napravili

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.08.2014 ob 15:07 vinko megla gost

      ja pa oso strki prileteli z dalnje sume pa grab samo so nikan debeli pa dugi rejsan tak so edni veseli ka se nimake delajo na pa so bar dobili ksenki za jesti pa lokati tak je pejnezi so pa tak med svoje grablase razdejlili ka ja nebi odiso pejnez vo z te mocvare kelko san pa opazo so pa se tak nimake delali samo kmetje skoda ka so nej meli se crejvle somarje kmetavzarski

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.08.2014 ob 20:25 ižekovčar gost

      Tou so nej kazali kak so delali lisene rasje pa grable in kvatre pa lisene žlice in šefike ?ha,ho,hi,hi joj ,mene joj ,joj ,mene joj .kama mo šol grablat ?

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.08.2014 ob 10:13 vseved gost

      Takšni komentarji, kot se pojavljajo na tem forumu, kažejo (na žalost) samo intelektualni nivo komentatorjev in nimajo nobene veze s prireditvijo oz. nastopajočimi. Izgleda, da nekateri svojo zafrustriranost lahko "odlagajo" vsepovsod, tudi, če jih dogajanja sploh ne zanimajo. Prireditev organizatorji izpeljejo po svoji zamisli( res je, da jih je zadnje čase malo preveč), se potrudijo po najboljših močeh in bi si že zaradi tega zaslužili kako vzpodbudno besedo. Me res zanima, če je kateri od gornjih "junakov" izpeljal kdaj kako javno zadevo? Sigurno ne, lažje je po drugih pljuvati, kot kaj narediti!!! In potem nekoga imenujejo "somarje kmetavzarski". Kdo je v tem primeru večji "somar"?

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.08.2014 ob 10:46 hotiza gost

      vseved ,,,,,, Vijdi se kak je organizator speljal in se po trudil z Lovšijnom ka je bilo 200 lidij to je nekaj izredno pohvalnoga . Ne mejšajte grüjške z jabukami .In to je za tebe super izpelano ?Ali si na pol slejp ali nekaj nej vredi

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.08.2014 ob 12:31 vseved gost

      hotiza ... mišljeno je bilo organiziranje prireditev na splošno, ne samo v Veliki Polani in ne glede na nastopajoče. Nikjer ni bilo napisano, da je "super izpeljano". Tudi na Hotizi šotori ravno niso bili nabito polni, pa so se organizatorji vseeno trudili. Nekaterim so všeč eni izvajalci (in igre), drugim drugi. Če ti ne paše, pač ne greš tja. No, to je samo moje skromno mnenje.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.08.2014 ob 12:41 gost

      vseved...maš moj veliki plus...ampak v prekmurju je vedno tak..vsi želni zabave in iger,ko pa se jim nekaj ponudi..pa se vedno najde nekdo,ki malo d....zameša... vsak ima svoj okus..ampak tega se še eni ne zavedajo...na žalost.. potpiram tvoje *skromno* mnenje...vsaj en lep komentar sem prebrala...vsaka ti čast

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.08.2014 ob 23:39 wayt earp gost

      ŽUPAN V.POLANE!Vsaka ti čast za to prireditev-no pa tudi vsem ostalim sotrpinom.Škoda da nisem občan V.P.ker bi jeseni dobil MOJ GLAS.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.