https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih so otroci preživljali počitnice športno

Beltinci, 09.08.2014 ob 8:00  

Športna zveza Beltinci in Občina Beltinci sta minuli teden pripravila za osnovnošolce športne delavnice, ki se jih je udeležilo veliko otrok.



Športno so lahko vsaj delček počitnic preživeli tudi beltinski otroci. Športna zveza Beltinci in Občina Beltinci sta za otroke stare 7 do 13 let pripravila minuli teden, med 4. in 8. avgustom, v Športnem parku Beltinci športne delavnice. Različne športne aktivnosti  so bile za otroke organizirane vsak dan med 08.00 in 14.00 uro. Otroci so spoznali in se z vrstniki pomerili v različnih športih, ki jih nudi beltinski športni park, od nogometa do košarke, odbojke, badmintona, balinanja, ruskega kegljanja, šaha, v Gančanih so obiskali strelišče, igrali šah, namizne igre, vmes pa so risali, peli in igrali na glasbila. Športnih delavnic se je udeležilo veliko število otrok, ki so vsaj ta teden preživeli počitnice bolj športno kot sicer.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.