https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Terenci dokazovali svojo moč v ekstremnih razmerah v Trnju

Trnje, 07.09.2014 ob 7:10  

Včeraj se je na poligonu v Trnju odvijalo že 18. srečanje voznikov in ljubiteljev terenskih vozil, ki ga je pripravilo društvo ARO.


 

16 voznikov iz celotne Slovenije se je pomerilo v vožnji po blatnem in poplavljenjem poligonu za pokal ARO in nagrado Občine Črenšovci. Navdušenci terenskih vozil in vožnje v ekstremnih razmerah so poleg spretnosti voznikov lahko občudovali tudi vojaška vozila, pogumni in močni pa so se lahko pomerili tudi v vlečenju terencev.  

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2014 ob 9:42 jon gost

      B si prišel z veseljem ogledat, ampak žal nisem vedel da se to odvija. Premalo reklamirano!!

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.09.2014 ob 10:11 f gost

      Malo več reklame ne bi škodilo

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.09.2014 ob 11:43 vanek gost

      jon.f. Ha ha sta venda mislila da bi delali reklamo za kšenki jesti in pijačo nega več tega veta.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.09.2014 ob 11:55 gost gost

      Na čidi zemlji so to rili?

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.09.2014 ob 20:00 pici01 gost

      toj sranje al kak bi se naj tomi pravilo že poteka 100 let, pa na to sranje takši hodijo ka nemajo drugoga dela kak na takša sranja hoditi pa čakajo ka njin štoj peneze v rit porine. loleki.

      4 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.09.2014 ob 16:31 Odgovor na pici01 gost

      @pici01: Naj te razsvetlim, to (po tvojem mnenju) 'sranje' že poteka točno 18. leto in nič več. Če bi si prebral, bi vedel, zdaj pa nekaj 'pametuješ'. In za to 'sranje' je potrebno veliko vloženega truda, ki ga loleki, kot si ti, ne cenijo in sploh ne razumejo. Naj ti povem, da se mi smiliš. Naj povem, da sočustvujem tudi s tistimi, ki jim je komentar od pici01 všeč. S tem samo pokažete, na kakšnem nivoju ste. Sicer pa vsak gre po svoji volji gledat kar želi in kar mu ustreza, noben nikogar ne sili v družbo ljubiteljev terenskih vozil, udeležba je prostovoljna. Če pa ne veš kaj pomeni PROSTOVOLJNO, si preberi na internetu - v google vtipkaj SSKJ in mogoče boš izvedel. Glede na napisano in na tvoj besedni zaklad, je tudi tvoje življenje eno veliko SRANJE.

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.09.2014 ob 17:55 evana gost

      Vsi, ki ste proti takšnim svinjarijam se pridružujem. Sovražim vse kar se v naravi dogaja nenormalnega. To je onesnaževanje okolja in nič druga.

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.09.2014 ob 19:02 nekdo gost

      @Evana: ta svinjarija je potekala nekaj uric ;) kar je zelo malo proti vsakdanjim svinjarijam - onesnaževanje okolja z izpušnimi plini avtomobilov - vsakodnevno na cesti, tudi tovarne onesnažujejo okolje in šeee bi se dalo našteti zeeeloo dooosti stvari. tako da ne kompliciraj zaradi takšnih malenkosti :)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.