https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Finale evropskega prvenstva žerjavistov v Prosečki vasi osvojil Marjan Lang

21.09.2014 ob 11:00  

Team žerjavistov Prosečka vas je včeraj organiziralo finale evropskega prvenstva žerjavistov, ki je potekalo v Prosečki vasi.


Prireditev se je začelo točno opoldne, ko je Jurij Kozar z uvodnimi besedami pozdravil tekmovalce in povabljene goste. Dvanajst tekmovalcev se je pomerilo v dveh zahtevnih vožnjah po poligonu, kjer so morali premagovati raznorazne ovire, v katerih so morali pokazati veliko mere spretnosti, natančnosti in potrpežljivosti. Najbolj se je pri tem izkazal Marjan Lang, ki je s skupnim časom 5,10 minut postavil najboljši čas. Le štiri sekunde za njim je zaostal Miran Mekicar, tretje mesto pa je zasedel Aleš Svetec.

Mörski godci in Marjan Lang so glasbeno popestrili prireditev, gostitelj pa je s bogračem in pijačo poskrbel, da udeleženci niso odšli domov s praznimi želodci.

Lansko leto je Team Žerjavistov priredil tudi svetovno prvenstvo v vožnji z žerjavom. Več o tem si lahko pogledate TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.