https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tina Rous iz Murske Sobote trikrat bronasta na Specialni olimpijadi v Belgiji

Murska Sobota, 24.09.2014 ob 14:30  

Tina Rous, učenka OŠ IV Murska Sobota, se je skupaj s trenerjem Danielom Fickom udeležila Specialne olimpijade - Special Olympics European Summer Games - Belgija (Antwerp), ki je septembra potekala v Belgiji. Tina se je vrnila  s kar tremi bronastimi medaljami.

 

Danes so učitelji, učenci in ostali zaposleni na OŠ IV s ponosom čestitali njihovi učenki Tini Rous za dosežene uspehe v atletiki. Tina je tekmovala na 800 m in 400 m ter dve medalji osvojila isti dan. Tekmovala pa je tudi v štafeti 4 × 100 m za ekipo Slovenije, kjer so dosegli prav tako bronasto medaljo.

Njen trener Daniel, je bil na tekmovanju sicer del trenerske ekipe za namizni tenis, v šoli pa trenira Tino atletiko. Oba sta bila nad rezultatom presenečena ter sta nanj več kot ponosna. Sodelovalo je kar 2.000 udeležencev iz 58 držav, Slovenijo so zastopali v 5 od skupno 12 športnih disciplin. Namen Specialne olimpijade je v prvi vrsti druženje in spoznavanje, a so na Tino na OŠ IV zelo ponosni. Tina trenira atletiko na šoli dvakrat tedensko, rada pa teče tudi v prostem času doma. Tekmovanj na regionalni in državni ravni se udeležujeta redno, na evropskem tekmovanju pa sta bila letos prvič. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2014 ob 14:50 gostja9 gost

      Bravo Tina!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.09.2014 ob 22:19 Marjan Škalič gost

      Iskrene čestitke Tina. Delo in trud sta poplačana.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.