https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tišinski krožek obložil mize s prazničnimi dobrotami

Tropovci, 21.10.2014 ob 8:00  

Včeraj zvečer je v Gasilskem domu Tropovci potekala prireditev Praznične dobrote iz kvašenega testa, kjer so članice Tišinskega krožka pripravile vrsto okusnih prazničnih dobrot.


Tišinski krožek, ki deluje v okviru Ljudske univerze Murska Sobota, deluje že skoraj 20 let z vsebinsko bogatimi dogodki, s katerimi ohranja tradicijo domačnosti. Letos je prireditev potekala v duhu prazničnih dobrot, ki so se navezovale na vse letne čase. Tako je bilo moč videti praznične dobrote, značilne za vse praznike skozi leto, ki nam takrat zadišijo iz pečic ter popestrijo trenutke z domačimi.

Zbrane je pozdravil tudi župan Občine Tišina Franc Horvat in izrazil veselje ob tako vztrajno delujočem krožku, ki ne samo, da združuje, temveč tudi širi znanje, poskrbi za druženje ter ne nazadnje širi kulturno dediščino.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.