https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Slavnostna obeležitev desete obletnice ZTK Beltinci

Beltinci, 22.11.2014 ob 7:00  

V petek so v Kulturnem domu Beltinci svečano obeležili 10. obletnico delovanja ZTK Beltinci. Poleg slavnostnega nagovora so poskrbeli še za glasbeni program in podelili zahvale najzaslužnješim.


V 10 letih obstoja ZTK Beltinci je nastalo več turističnih točk

Ob tem okroglem jubileju so zbrane nagovorili Milan Kerman, župan Občine Beltinci, Elica Horvat, direktorica ZTK Beltinci in dr. Nikolaj Szepessy, predsednik upravnega odbora ZTK Beltinci. Spregovorili so o dosedanje delu zavoda in številnih mednarodnih projektih sofinanciranih s pomočjo sredstev Evropske unije, kot so npr. Zakladnica beltinskega podeželja, Mlinarska pot, Ekomuzej Mura, Zgodovina zdravstva in številni drugi. V občini je nastalo več zanimivih turističnih točk, ki so danes del turistične ponudbe, kot npr. Otok ljubezni z brodom, mlinom in brežno hišo, v beltinskem gradu muzej zgodovine pomurskega zdravstva, urejena cimprana hiša v Lipi, Ciglarsko naselje v Melincih z brodom. Kot je povedala Horvatova je pred 10 leti Otok ljubezni obiskalo letno pet tisoč obiskovalce, danes po desetih letih pa že kar 50 tisoč. Ena izmed ovir, ki so jo izpostavili, je beltinski grad, ki je  še vedno v denacionalizacijskem postopku. 

Najzaslužnejših posameznikom, ki so prispevali k uresničevanju cilijev zavoda so ob tej priložnosti podelili zahvale, ki so jih prejeli Milan Kerman, Nikolaj Szepessy, Marijan Zver, Jože Ferčak in Avgust Farkaš. Večer so z glasbenim programom popestrili Marko banda, Moira in Urh ter Tjaša Šimonka.

Beltinska krovna občinska organizacija na področju turizma in kulture

ZTK Beltinci je beltinska krovna občinska organizacija na področju turizma in kulture, ki skrbi za načrtovanje in izvajanje promocije kulturne in turistične ponudbe ter pospeševanje razvoja in trženje obstoječih ter novih produktov. V sklopu zavoda deluje turistično-informativna pisarna v beltinskem gradu, na Otoku ljubezni v Ižakovcih, Ekomuzej Mure v Lipi ter v Melincih. Zavod skrbi za razvoj, trženje in promocijo izletniške destinacije Otok ljubezni v Ižakovcih, turistične in kulturne ponudbe občine Beltinci, spodbujanje razvoja turistične in
frastrukture, promocijo in trženje celovite turistične in kulturne ponudbe občine Beltinci, informiranje obiskovalcev, povezovanje in koordinacija dejavnosti turističnih, kulturnih in drugih društev v občini itd. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.11.2014 ob 8:22 gost

      ZTK-BELTINCI je vreča brez dna, kjer si posamezniki bašejo zaslužke na račun ZTK-ja, vso zgubo v višini 50 tisoč Evrov nato mora poravnati občina. To ni turizem ampak kraja in mastni zaslužki posameznikov, ki bodo v naslednjih štirih letih spet imeli neomejene prilike. Stric Kerman se je vrnil, to so tudi njegovi jurišniki na volitvah. Roka roko umiva, na račun občine .

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.11.2014 ob 8:28 gost gost

      OOOO,kakšne dobrote na mizi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.11.2014 ob 8:38 salamander gost

      Dobroute ja, dobroute ... samo te je nej pripravo Kovačov Francek iz Melinec kak za časa Gombošija. Kerman njemi je pipico iz proračuna dol zapro, tak ka prek proračuna nemre več strankarske fešte gostiti. Sicer bi pa večijna teh, po slikaj sodeč mogla biti na dieti, nej pa se basati s tou visoko kalorično hrano, štera poleg političnih stresov lejko povzrouči zastoj srca.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.11.2014 ob 10:18 gost

      Milan že san sebi priznanja davle ? Pa še dobro je začno nej svoj mandat pa je že osebno zaslužen za ZTK ?

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.11.2014 ob 12:04 gost

      g. KARLO VRATARIČ GLAVNI UREDNIK PROSIM DA TAKOJ PREKINETE KOMENTIRANJE ŠE ENKRAT PRAVIM TAKOJ

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.11.2014 ob 12:25 resnica boli gost

      Istina bolij geli bar... komentiranje pa naj kar ostane se bo vsaj resnica zvedela.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.11.2014 ob 12:27 Beltinčar gost

      Što si tij ka boš goučal ka se naj komentejranje ukine? Nej se pistiti ten debeluhon pokvarjenin.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.11.2014 ob 12:47 gost

      janšovci itak znajo samo žaliti in polivati z gnojnico po ljudeh ki so nekaj naredili za skupno dobro in so tudi nekaj dosegli s svojim delom, seveda ker pa niso SDS jih je treba...................

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.11.2014 ob 14:48 Opazovalec gost

      Lepo, prijetno - zamisel praznovanja in organizacija s strani ZTK ampak žal pokvarijo tisti, ki vedno in povsod mešajo politiko in z njo povezano retoriko (G. Zrinski in Szepessi - slednji tudi samohvalo) škoda!

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.11.2014 ob 22:12 Gost gost

      Začelo se je štiriletno rajanje na račun občine. Bravo župan, takoj si pokazal, da nisi pozabil svoje navade. V času tebe je zrastel ztk, kjer eni mastno služijo. To je vse kar je bilo takrat naretega. Beltinci se vračajo 12.let nazaj. Eni nimajo za kruh, eni pa rajajo in se debelijo....res žalostno....

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      23.11.2014 ob 18:12 ižekovčar gost

      Namesto Zvera , bi moral biti gosp. Poredoš Miki ! On je alfa in omega Otoka ljubezni ! Če njega nebi bilo , tudi otoka in vsega tega kar se tam dogaja , nebi bilo !!!!!!! Na njegov račun se sedaj drugi kitijo ! SRAMOTA !!!!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.11.2014 ob 21:38 gost

      ja ja Kovačovome Franceke z Melinec se je pipica zaprla, drugoj gostilni pa odprla,

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.11.2014 ob 20:53 gost

      Ja ja rodbini se je odprla

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.