https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Jesenska jasa mavričnih utrinkov obarvala sobotni dan

Murska Sobota, 24.11.2014 ob 7:50  

Društvo za veselo življenje Enovita je na včerajšnji sobotni dan v Gradu Murska Sobota pripravilo pester program, pod naslovom Jesenka jasa mavričnih utrinkov. Skozi celoten dan je bilo razporejeno dogajanju v smeri zdravega in veselega življenja. Obiskovalci so se dopoldan lahko udeležili pravljične joge za otroke in starše, na stojnicah pa so se predstavili tudi Trgovina Bioteka, Kmetija Smodiš, Kmetija Rus, Milfajn, Polona Žalig Design, Its Pepa. Dopoldanski del pa je popestrila Jasna Klara s prwedavanjem o masažah. Popoldan je potekalo v znamenju joge (Borut Fras), predstavitve moči zvoka, lahko pa ste prisluhnili tudi potopisnemu predavanju pod naslovom Bali ter se ob samem zaključku prepustili zdravljenju z gongi. 

 

Foto: Enovita

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.