https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski policisti odkrili sadike in prirejen prostor za gojenje konoplje

28.11.2014 ob 13:58  

Policisti Policijske postaje Lendava so 14.11.2014 na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v Murski Soboti opravili hišno preiskavo na območju UE Lendava, kjer so zasegli  20 komadov sadik droge konoplje velikosti 70 do 100 cm in  18 komadov sadik velikosti 30 do 50 cm.


Pri hišni preiskavi je bilo ugotovljeno tudi, da sta osumljena v notranjosti stanovanjske hiše gojila prepovedano drogo konopljo v posebno prirejenem prostoru za hidroponično gojenje konoplje. Zato so policisti zasegli tudi dva šotora, merilec vlage temperature, manjši termometer in ventilator, različne filtre in luči ter gnojila.

Osumljencema starima 27 in 29 let je bila odvzeta prostost in bo zoper njiju na Okrožno državno tožilstvo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po I. odstavku 186. člena Kazenskega zakonika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.11.2014 ob 17:21 lendavec gost

      Igor Levačko in Ištvan Tukač

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.11.2014 ob 21:17 travica gost

      Gospodarstvo in vsa država je v krizi. Tajkuni, ki so naredili milijardne dolgove se prosto sprehajajo okrog in nekatere še ljudje častijo in se jim klanjajo. Fante, ki so pa slučajno odkrili tržno nišo pa se preganja. Čim prej je treba travo legalizirat. Vsi bodo imeli koristi. Še država. Drugače pa so zelo lepo uspevale. Škoda, ker se take koristne zdravilne rastline uničuje. Na drugi strani pa imamo v trgovinah strupe, da je joj in se nihče ne sekira.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.11.2014 ob 1:13 legalize gost

      več nesreč se zgodi zaradi alkohola,pobijanje,pretepanje itd itd ,a nikoli ne pogledajo oz še sploh niso, kako konoplja deluje na ljudi,oz kako zdravilna je. Vsi so proti njej,ker ljudi spravlja v omotenost. A za Alkohol ko se ga napiješ in počenjaš raznovrstne stvari,se pa tudi nikoli ni nihče vprašal nič. Čim prej legalizirat konopljo tudi v sloveniji,in bo konec te BEDE katera prevlada trenutno. Bo človek vsaj lahko normalno nazaj zaživel. Pa lep pozdrav !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.11.2014 ob 13:29 gost

      Pa dajte no... Pa komi ta teva 2 zeliščara škodila jebo vas... Pijani se vozijo, povzročajo nesreče, kradnejo milijone, kradnejo naše pare pa je vse vredi... Pa gda de van že 1x v glavo stopilo ka je ta rastlina popolnoma neškodljiva in koristna... Samo seveda so krijvi fucking privatni interesi in pa farmacija, ker znajo kak koristnina je ta rastlinica... Sicer pa more biti nekaj z nami narobe ka skinemo nekaj kar je naravnoga... Ta naša smešna država se pa tak nič ne zaveda... Lep primer je npr. Švica, oni majo legalizerani pač saki lejko ma 3 bilke posajene in poglednite je gda bijla Švica v vojni, je spadnola gda v krizo ? NEJ !!!! Pa tudi kriminala tan nega dosti... Seveda te pa sakši zna samo povedati z mejkij drog na trdo... To je stvar sakšoga posameznika taka prosin ! LEGALIZE IT !!!!!!!!!!!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.