https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Podjetje Saubermacher-Komunala in DOSOR prejemnika nagrade HORUS 2014

05.12.2014 ob 13:00  

Podjetje Saubermacher-Komunala Murska Sobota d.o.o. in DOSOR sta sinoči kot zmagovalca v  kategoriji majhnih oziroma srednje velikih podjetij prejela nagradi za družbeno odgovornost HORUS 2014.


Nagrado podeljujeta IRDO-Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS-Slovensko društvo za odnose z javnostmi pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja in v sodelovanju s številnimi strokovno-interesnimi organizacijami.

Nagrado podeljujejo, ker družbeno odgovornost razumejo široko in jo umeščajo v vse pore vašega delovanja. Zavzemajo se za spremembe v mišljenju in vedenju vseh deležnikov, s katerimi sodelujejo, ter z dejanji pozitivno vplivajo na življenja ljudi v domu in izven njega. Družbeno odgovorne aktivnosti niso le enkratne in enostavne, ampak se jih skupaj z zaposlenimi in prebivalci doma lotevajo dolgoročno in strateško.

V kategoriji majhnih podjetij je zmagovalec postalo podjetje Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o. s 1.422 točkami (od 1.696 možnih točk) oz. 83,84 % točk. V kategoriji srednje velikih podjetij pa je zmagovalec DOSOR, dom starejših občanov d.o.o. s 1.134 točkami (od 1.696 možnih točk) oz. 66,86 % vseh točk.

Podjetje Saubermacher-Komunala Murska Sobota d.o.o. je sinoči kot zmagovalec v  kategoriji majhnih podjetij že drugič zapored prejelo nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2014. »Na prejem nagrade smo zelo ponosni, saj je pohvala ter hkrati zahvala za naša prizadevanja pri ustvarjanju zdravega okolja. Seveda gre zahvala tudi vam, ki nam pri tem pomagate in o naših družbeno odgovornih aktivnostih poročate v širšem okolju, kjer delujemo,« je ponosno sporočil kolektiv podjetja Saubermacher-Komunala Murska Sobota ter nadaljevali, da je prejem Nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2014 v kategoriji majhnih podjetij potrditev in še en dokaz več, da z njihovimi družbeno odgovornimi koraki stopajo po pravi poti in so le-ti lahko smerokaz ostalim organizacijam v okolju, kjer delujejo in ustvarjajo zdravo okolje. Veseli so, da je letos med nagrajenci še eno podjetje iz pomurske regije, to je DOSOR, dom starejših občanov, ki si s svojimi številnimi aktivnostim prav tako prizadeva za širitev in krepitev družbeno odgovornih dejanj v lokalnem okolju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.