https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Odprtje Božičkove dežele v Lendavi

Lendava, 08.12.2014 ob 14:00  

V soboto so v Lendavi odprli Božičkovo deželo, v kateri bo vsak konec tedna vse do silvestrovega pester kulturni in kulinarični program, ki bo vabil tako otroke kot ostale. Hkrati je potekal tudi Božični bazar z bogato ponudbo stojnic. Dogodek pa je popestril nastop pevkega zbora Vita.

Ob otvoritvi je vse prisotne pozdravila predsednica Turistične zveze Lendava vabi Spomenka Juretič, ki je med drugim dejala, da so prazniki čas druženja, dobre hrane ter zabave: "Vse to čaka obiskovalce v Božični deželi, kjer bo dišalo po kuhanem vinu, božičnem punču, bograču, langoših, klobasah in drugih božičnih dobrotah."

Za otroke bo od 12.decembra na voljo Božični vrtiljak, vse do 20. decembra, ko jih bo obiskal Božiček pa jih bo zabaval Božičkov škrat.

Nekaj besed pa je povedal tudi župan Balažek, ki je med drugim dejal, da si Lendava prizadeva biti turistično mesto in tako je tudi potrebno, da skrbi za pestro ponudbo za vse turiste in tudi domačine. In prav v tako ponudbo spada letošnja Božičkova dežela, ki se bo zaključila ob koncu leta, ko bo tudi letos vse, ki bodo prihod novega leta pričakali v Lendavi, pozdravil ognjemet. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.