https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Drevored prijateljstva na Hotizi

Hotiza, 31.12.2014 ob 7:30  

39 mladih vrbolistnih hrušk v "drevoredu prijateljstva" povezuje naselji Hotizo in Ložič.


Nedavno so ob traktorski poti, ki povezuje Hotizo z njenim zaselkom Ložičem zasadili "drevored prijateljstva". Krajani Hotize želijo, da bi 39 vrbolistnih hrušk, ki sicer krasijo elitne parke, sofinancirali preko sistema botrstva, zato so k botrstvu pozvali privatnike, društva, funkcionrje in fizične osebe, ki bi darovali sredstva za nakup posameznih sadik. Kot nam je pojasnil Stanislav Gjerkeš, so nad odzivom za botrstvo zelo zadovoljni, kljub temu pa na svoje "botre" čaka še nekaj dreves.

Vrbolistno hruško, ki bo spomladi s cvetjem krasila Hotizo, jeseni pa rodila sadeže, želijo kasneje zasaditi tudi ob poti, ki povezuje Hotizo s tamkajšnjim nogometnim igriščem.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.12.2014 ob 14:03 gost

      Vse lepo in prav. Spet delo za Eko-park za vzdrževanje in urejanje. Direktoju se spet smeji. Občanom se bo spet dvignili prispevki, pa zagotovljeno delo (beri DENAR). Ne vem če občani razumejo namen občine - komuna. Servis občanov, ne pa da občani servisirajo občino z denarjem (servirajo ji denar). Malo sprto z logiko. Dragi občinari dolgo to tak ne bo šlo. Ljudje nimajo delovnih mest in ne denarja, vi pa dvigujete cene, občani pa to lepo servisiramo. Vi pa drevored. Prosim lahko. Žalostno. Malo se prosim zamislite se vsi na občini z takim delom. Sledi razgledni stolp.... na drugi strani pa zazidalna zemlja plazi.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2014 ob 16:50 HOTIZA gost

      gost.. ka se tij trgaš za tou vej pa boj malo bole pameten.Či se nekaj dela hvala bougi tij samo lepo tu boj pa se ne slini kje ti ni mesto. Vredi pa lehko ma san oča rim pap delo tejbe tou nej briga vredi. Rajši se brigaj kam bos knes staro pelo ali pa en rožni vejnec zmoli vredik ja vredik gost kmet hvala. PA SREČNO NOVO LETO.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.01.2015 ob 18:16 bunde gost

      Tau gyerkesvi psi vse poscijo dol

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.