https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Policisti odkrili sadike in prirejen prostor za gojenja konoplje

16.12.2014 ob 11:00  

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so 9. decembra 2014 na podlagi odredbe preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča v Murski Soboti opravili dve hišni preiskavi na območju UE Murska Sobota, kjer so  zasegli 72 sadik droge konoplje velikosti od 40 do 60 centimetrov in 0,5 kg že posušenih rastlinskih delcev te rastline.


S hišno preiskavo se je potrdil sum policije, da osumljeni goji prepovedano drogo v najeti, sicer prazni, stanovanjskih hiši v dveh posebej prirejenih prostorih za hidroponično gojenje konoplje. Ob tem, da so policisti zasegli sadike konoplje so osumljenemu zasegli še dva specialna šotora namenjena gojenju konoplje, termometre, merilce vlage, časovna stikala za vtičnice, ventilatorje, filtre in različna umetna gnojila.

Po končani policijski preiskavi bo osumljeni 35-letnik kazensko ovaden na Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 186. členu Kazenskega zakonika.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.12.2014 ob 17:14 lauraas gost

      No, pa ta strup bi nekateri (hašišari) radi legalizirali, joj joj joj.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.12.2014 ob 17:14 lauraas gost

      No, pa ta strup bi nekateri (hašišari) radi legalizirali, joj joj joj.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.