https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zaposleni v 13 M so nadomestilo za malice namenili za socialno šibke

Markišavci, 20.12.2014 ob 8:30  

Tudi letos je Rotary klub Martjanci v sodelovanju z družbo 13 M in Proconi podelil 12 socialno šibkim pomurskim družinam prehrambene pakete, ki so jim jih predali v petek v Trgovsko - logističnem centru podjetja 13 M v Markišavcih. Delitve paketov sta se udeležila tudi Franc Cipot, predsednik Rotary kluba Martjanci in Sonja Zver, predstavnica skupine podjetij 13 M in Proconi.


Zaposleni v podjetju 13 M so se v mesecu decembru odrekli nadomestilu za malice in ta denar namenili tistim, ki si v prazničnih dneh težko privoščijo boljši obrok. Njihovo dobrodelnost so podprli tudi vodilni iz podjetja Proconi iz Murske Sobote, ki so jim podarili tudi izdelke blagovne znamke Pogrej in Pojej.

Rotary klub Martjanci, ki deluje že 11 let, je v tem času priskočil na pomoč številnim družinam in tudi posameznikom z več različnimi dobrodelnimi akcijami ter doniral čez 55 tisoč evrov. Letos so se pridružili še akciji Anina zvezdica in prav tako prispevali prehrambene izdelke. Socialno šibki družine, ki živi z hčerko, ki boleha za cerebralno paralizo, so pomagali pri dokončanju dela hiše. Z donacijo so podprli postavitev igral za otroke. Njihova finančna pomoč v obliki donacij in drugih prispevkov je v letošnjem letu znašala okrog 7.000 evrov. Večji del teh sredstev so zbrali v okviru dobrodelnega piknika in iz lastnih prispevkov članov kluba.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2014 ob 11:28 stefan gost

      Tou bi si naj še vrit porinili ne da se delajo norca iz sirmakov uh mrhovinari lopovi

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.12.2014 ob 12:23 jože gost

      kdorkoli se že skriva pod imenom štefan, ..naj se polije z gnojnico...upajmo le, da je v naši okroglini malo takšni umskih siromakov kot je ta

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.12.2014 ob 15:08 Stewen gost

      RADI SE SLIKAJO - Že dolgo se nisem oglasil. Zadnje čase pa me razburja "dobrodelnost". pojavljajo se posamezniki, podjetja in drugi,ki darujejo drobiž, samo, da bi vzbudili pozornost medijev, ki jih snemajo, fotografirajo in pišejo ter jim s tem delajo brezplačno reklamo.Posebej sem alergičen na direktorja Teleing, ki je dal 1.500 evrov,potem pa prišel v medije. Popizdim, ko ga "moram" gledati v večkratnih ponovitvah prispevka na TV as in TV ideja. Hvali se, da ima več desetin zaposlenih, slikati pa se dan samo on. Mar ne bi privedel na tiskovno konferenco kakega sodelavca? Dobro pa služijotudi direktorji humanitarnih organizacij; RKS 2.500 evrov, Unicev 2.000, Karitas 1.500. Letos nisem dal nič, saj smetano poberejo gospodje, siromaki pa še naprej ostajajo - siromaki.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.12.2014 ob 6:06 boro gost

      Strinjam se z obema .ki kritizirata to kvazi dobrodelnost,najprej si prisvojiš denar,potem se pa slikaš kako si dobrosrčen,zanima me koliko so svojega denarja dali ti dobrodelneži na sliki in kolikokrat so zadeli glavni dobitek na lotu,kajti nekaj let nazaj se niso tako šopirili z svojim premoženjem pravica je počasna a vseeno dosegljiva? Bog vse vidi in vse ve ,da grešiti se ne sme!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.12.2014 ob 14:06 piko gost

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.12.2014 ob 10:00 fotkaš gost

      Pa tude slika se nej šenki. Ka misliš ka kšenki odijo televizije snemat? 1500 da kao dobrodelno pa te še idnouk telko za slikanje pa snemanje.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2014 ob 0:11 majmun gost

        Jzos marija kak si zdaj mimo vdaro, se vidi ka je tebe kak večino budal na ton portali, obdarila tipična prekmurska pamet:) mrš

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.12.2014 ob 10:36 čali gost

      1500 evrov je njin drobiž.. tou telko kak či bi mij z minimalcon prispevali 2 evra..

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.