https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Avto Rajh prejel naziv Citroënov koncesionar leta 2014

22.12.2014 ob 9:00  

Citroen Slovenija je podelil priznanja najboljšim koncesionarjem v svoji prodajni mreži, in sicer v posameznih kategorijah dejavnosti (prodaje vozil, servisiranje vozil, finančne storitve) ter tudi krovni naziv Koncesionar leta 2014.

 

Avto Rajh d.o.o., uradni prodajalec in serviser vozil Citroen v Pomurju, je prejel kar dva od štirih nazivov: Najboljši koncesionarj na področju prodaje vozil in naziv Koncesionar leta 2014 - prodajalec in serviser leta 2014.

Direktorja družinskega podjetja, g. Dušan in Damjan Rajh, sta se ob tem zahvalila strankam za izkazano zaupanje ter sodelavkam in sodelavcem za izjemen trud skozi celotno leto.

“Največja zahvala gre našim dolgoletnim in tudi vsem novim strankam, za priložnost, da se dokažemo ter veliko zaupanje; ste najboljše stranke v Sloveniji in za vaše zadovoljstvo se bomo zavzeto trudili tudi v prihodnje,” je poudaril direktor prodaje, g. Dušan Rajh.

Direktor servisa, g. Damjan Rajh je ob tem dodal: “Iskrena hvala tudi naši ekipi, ki je res trdo garala, da smo uspešno vstopili v Citroënovo družino, kjer so nas lepo sprejeli tudi vsi drugi koncesionarji.”

Priznanje Citroenov prodajalec leta se podeljuje koncesionarju, ki razume, da se odnos s stranko ne konča ob predaji vozila in ceni, ustrezno motivira ter nagrajuje svojo prodajno ekipo. Obenem pa se zaveda, da stranki prodajamo najboljše produkte, da vsaka stranka šteje ter verjame v prihodnost blagovne znamke Citroen in DS.

Naziv Koncesionar leta se podeljuje koncesionarju, ki je najboljši na vseh področjih koncesijskih dejavnosti, dosega najboljše rezultate v svoji regiji, pozna vse stranke in podjetja v svojem okolju, se aktivno ukvarja s svojimi strankami na področju prodaje in poprodaje ter ga označujeta strast in zvestoba do znamke Citroen in DS. Ta koncesionar si za svoj profesionalizem in pripadnost Citroenu in DS-u zasluži naziv KONCESIONAR LETA.

Podjetje Avto Rajh sicer prav tako ostaja izjemno uspešen prodajalec in serviser vozil znamke Ford in je znotraj Fordove prodajne mreže bil ocenjen kot drugi najboljši trgovec v letu 2014.

    Fotogalerija