https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ognjeni zublji zajeli bivanjski kontejner v Strukovcih

Strukovci, 28.12.2014 ob 14:26  

V Strukovcih je v sobotni noči izbruhnil požar, ki je zajel in popolnoma uničil bivanjski kontejner.

Okoli 22.30 ure v soboto, 27.12.2014  je v Strukovcih izbruhnil požar. Vzrok še ni znan a po vsej verjetnosti je požar izbruhnil zaradi ogrevalne peči na kurilno olje. Požar je popolnoma uničil kontejner, ena oseba pa je utrpela hude opekline in se zdravi v mariborski bolnišnici.

Na požarišču so bili prisotni gasilci domačega društva, gasilci PGD Bodonci in PGD Zenkovci.  V roku 1 ure so gasilci požar obvladali in pogasili. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2014 ob 15:35 Gasilec gost

      Na pomoč! Tov. gasilci, spet ena fotografija, kjer nismo pravilno zaščiteni na samem pogorišču oz. na intervenciji. Kaj se mora zgoditi oz. kdo bo začel komu odgovarjati za poškodbe, katere dobo nastale zaradi neuporabe zaščitnih oblek gasilcev. Vodja intervencije, kak nadzor pa imaš nad svojimi tovariši na intervenciji, ali se zavedaš da za slehernega gasilca na intervenciji odgovarjaš prav ti.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2014 ob 17:03 majče gost

      malo pa tuj tej novinare pretiravlejo, drugeč kda na kateron kole ognje se zagledne novinar ka nika sile naprej cev obrnote prote njeme pa naj ide skec je prišo

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.12.2014 ob 23:10 gost - peč gost

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.12.2014 ob 23:17 gost

      Na žalost se je pripetil neljubi dogodek. Kurilne naprave nas ogrevajo , ampak za varno delovanje jih je potrebno najprej vgraditi v skladu s predpisi in to na ustrezen dimnik. Kurilne, dimovodne in prezračevalne naprave je potrebno redno vzdrževati. Pravočasno vzdrževanega naprave služijo svojemu namenu in smo uporabniki varni pred ognjem, ogljikovim monoksidom.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.12.2014 ob 9:21 Gasilec po duši gost

      @Gasilec se čisto strinjam. Što jin je sploj dovolo gasiti v navadnih oblekah? groza... Što je pravi gasilec tisti tak zna ka se brez obvezne zaščitne opreme nejde na intervencijo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.12.2014 ob 10:39 Gasilec gost

      @majče - kaj so tu krivi novinarji, če so gasilci pomanjkljivo oblečeni oz. zaščiteni. Lepo je da imamo z intervencij vsaj nekaj oprijemljivega za analizo po končani intervenciji. Upam da res niso bili takoimenovani operativni gasilci v prvih vrstah z B tlačno cevjo in ročnikom. Upam da bo vsaj V. I. opravil analizo in poskrbel da pod njegovem vodenju ne bo več takih fotografij. @ Gasilec po duši- hvala lepa za pozitivno podporo mojega razmišljanja. Kot praviš sam najbrš niso bili pravi gasilci. Na pomoč!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.12.2014 ob 12:26 Gasilec po duši gost

      @Gasilec tak kak praviš.. nej smo več v neven kakšen časi ka bi brez zaščitne obleke tan lejtali okoli pa se heroje delali.. jes san takšoga mnenja ka či san je vodja intervencije jih nateram nekan... neven kak bi se pred sodiščen zagovarjal či bi se komi kaj zgodilo..Na pomoč!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.