https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Lutkovna predstava Zverjašček navdušila mlade nadobudneže

Murska Sobota, 07.01.2015 ob 7:05  

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota pod okriljem direktorice Brigite Perhavec v letošnjem letu osrečuje tako otroke, mladino, kot tudi tiste malo starejše z različnimi gledališkimi in drugimi predstavami. 6. januarja je bil na sporedu lutkovni muzikal Zverjašček, angleške pisateljice Julije Donaldson.


Lutkovni muzikal Zverjašček je nadaljevanje Zverjasca, obe sta uspešnici angleške pisateljice Julije Donaldson. Lutkovno gledališče Ljubljana je izvedlo lutkovni muzikal za otroke v gledališču Park Murska Sobota - navdušenje, smeh in šepetanje med otroki je bilo opazno in zadovoljivo videti.

V Zverjascu si iznajdljiva miška izmisli strašnega prijatelja – pravega zverjasca, z »okli kot noži, kremplji postrani, strašnimi čeljustmi in groznimi čekani!«, ki obožuje lisice na žaru, sladoled v sovjem soku in pražene kače –, da bi prestrašila požrešne plenilce, ki jo želijo pohrustati. Toda Zverjasec tudi v resnici obstaja. Ji bo uspelo ugnati tudi njega? Odgovor najdemo v Zverjaščku, kjer je »velika zlobna miš« od takrat strah in trepet vseh majhnih ter tudi velikih zverjascev (povzeto po Lutkovnem gledališče Ljubljana).

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.